Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Ντιάνα είναι καινούρια κοπέλα, με ξανθα μαλλιά προς το καρέ,σώμα με πιασίματα,busty όπως περίπου της Βιολέτας από την αλυσίδα.Απλή,καθημερινή κοπέλα πλην όμως πολύ καλή σε υπηρεσίες.Η κοπέλα δεν γνωρίζει Αγγλικά ή Ελληνικά αλλά αυτό δεν αποτελεί καθόλου πρόβλημα μιας και η γλώσσα του σεξ είναι διεθνή.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο,χαμογελαστή.Την αγκάλιασα και πήγα να την φιλήσω.Τότε η Ντιάνα πήρε χαρτί και σκούπισε προσεκτικά τα χειλή της απο το κραγιόν για να μην μου αφήσει σημάδια.Κατόπιν αρχίσαμε να ανταλλάσουμε φιλιά και η κοπέλα ανταπέδιδε με θέρμη.Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και τα προκαταρκτικά παιχνίδια που περιλάμβαναν φιλιά,αγκαλιές και χουφτώματα συνεχίστηκαν.
Αφού με είχε κάνει τούρμπο η κοπέλα, πήρε μωομάντηλο και καθάρισε το πέος μου.Τον πήρε στο στόμα της και άρχισε το τσιμπούκι της που ήταν σχετικά βαθύ,κανονικού ρυθμού και χωρίς χέρι.Η ηδονικότητα ήταν καλή.Σε προτροπή μου να περιποιηθεί και τους όρχεις,τους καθάρισε και αυτούς και ξεκίνησε ένα πολύ καλό γλύψιμο της περιοχής.Την γύρισα στο πλάι για να χουφτώνω το μουνάκι της όσο αυτή ασχολούνταν με τον πούτσο και τα αρχίδια.
Περνάμε σε στάση 69 όπου απόλαυσα και εγώ το μουνάκι της κοπέλας με αυτή να το ευχαριστιέται και να ανταποδίδει το τσιμπούκι με περισσότερη θέρμη.
Κατόπιν η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε απο πάνω μου όπου αρχικώς έδωσε αυτή ρυθμό και κατόπιν ανέλαβα δράση εγώ. Η αίσθηση και το βάθος του κόλπου της ήταν πολύ καλά.Στην στάση αυτή γαμώντας την ανταλλάσαμε καυτά φιλιά.
Στο πισωκολλητό πήρε πολύ καλή θέση επιτρέποντας μου να την γαμάω βαθιά και να βλέπω κιόλας. Γαμώντας την είδα και ένα τατού που είχε στην πλάτη της απεικονίζοντας έναν άγγελο πολεμιστή.
Την γύρισα σε στάση ιεραποστολικού για πιο θερμές επαφές και συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα με πολλά φιλιά,χάδια και αγκαλιές.Σε μιά φάση την πήρα και με τα πόδια της ανεβασμένα πάνω στους ώμους μου.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και μιας και η κοπέλα δεν κάνει τελειωτικό τσιμπούκι την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια που ξέρει να κάνει πολύ καλά.Άδειασα μία ικανοποιητική ποσότητα σπέρματος στο κορμί της. Πήρα χαρτάκι την καθάρισα.Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Την προτείνω ανεπιφύλακτα και ειδικά σε αυτούς που προτιμούν busty κοπέλες με καλές υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού