Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αφού γύρισα όλο το Βαρδάρη κ ήμουν έτοιμος να φύγω γιατί έχω βαρεθεί πια να βλέπω όλα τα ίδια και τα ίδια σκατά είδα την μαύρη σαν την νύχτα Λίλη!

Μιλάμε η απιστευτότερη κωλάρα! Όλο το κάτω σύστημα στην κοπέλα παίρνει βραβείο, η φάτσα της κλασσική μαυρόφατσα δεν έχω να πώ τίποτα γιαυτό και το βυζί της ψιλομάπα, μετριούτσικο και χαλαρό. Φυσικά δεν χρειάζεται φαντάζομαι να πώ ότι ο κώλος υπερκαλύπτει όλα αυτά τα πράματα ετσι?

Είχα καιρό να πάω με μαύρη κ η όλη φάση μου φαίνοταν αρκέτα περίεργη αλλά ένταξει..εστίαζα στην κωλάρα.



Γενικά η γκόμενα δίνει την εντύπωση της απάθειας. Ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που σε κοιτάει, γενικά όλες οι κινήσεις της. Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι απλά αυτό είναι το στύλ της και στην πραγματικότητα αυτή θα νομίζει ότι έχει και καλή συμμετοχή επείδη όσο νά'ναι έκανε κ μερικά πραματάκια που άλλες δεν τα κάνουν. Ξεκίνησε χαλάρα με χαδάκια μετά όταν καύλωσα έβαλε καπότα και ξεκίνησε το τσιμπούκι. Αργό και επαναλαμβανόμενο, ΤΡΟΜΕΡΑ τσιμπουκόχειλα, νομίζω πιο πολύ καύλωνα που τα έβλεπα να πνίγουν τον πούτσο μου παρά από την πίπα την ίδια. Σημειώνουμε έδω ότι με χάιδευε συνέχεια σε κοιλιά κτλ όση ώρα τσιμπούκωνε. Έκανα επίσης νύξη για γλύψιμο αρχιδιών αλλά φυσικά έφαγα άκυρο..

Στο γαμήσι τώρα η στάση φυσικά και ήτανε μια. Πισωκολλητό.

Απλά καθόταν στημένη, ούτε καν να τον βάλει μέσα με το χέρι της όπως κάνουν όλες, μετά απο λίγο την ξάπλωσα τελέιως κάτω και έδινα. Μετά την ξανασήκωσα επάνω για να χύσω βλέποντας και πιάνοντας τον αριστουργματικό της κώλο. Κατά την όλη διάρκεια της φάσης όσες φορές έβγαζα τον πούτσο μου για να θαυμάσω την κωλάρα έκανε κάτι λιπόψυχα κούνηματα με τον κώλο της σε στύλ βραζιλιάνας που χορεύει σάμπα.

Η τσάτσα ήταν κατατοπιστική και κοιτούσε να καταλάβουν όλοι τα προγράμματα που υπάρχουν. Εγώ πήρα basic έκδοση με 30Ε. Κωλαρα. Κώλαρα Κώλαρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίλη
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού