Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 38 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τελευταία κριτική για σήμερα για τη Μολδαβέζα Σάρα, την οποία τίμησα στο καλτ μπουρδέλο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 17. Ο χώρος αξίζει ειδική μνεία μιας και είναι από τους πλέον άθλιους της περιοχής, είχα χρόνια να γαμήσω σε αυτό το μπουρδέλο και είχα ξεχάσει το πόσο χάλια είναι.

Εμφάνιση: Ξανθό μιλφ που κρατιέται πολύ καλά για την ηλικία της, ωραίο σώμα με όμορφα πιασίματα, βελούδινη επιδερμίδα, και έντονα ρουμανομολδαβέζικα χαρακτηριστικά προσώπου. Στο σαλόνι εμφανίστηκε ολοτσίτσιδη.

Γαμήσι: Ξεκίνημα με προκαρκτικά, ήτοι φιλάκια σε λαιμό και στήθος, και εμένα να χαιδεύω την ωραία επιδερμίδα της. Πέρασμα καπότας για τσιμπούκι, και εδώ έρχεται το πρώτο μείον μιας και οι περισσότερες μεγαλοκοπέλες κάνουν ακαπέλα. Δεύτερο μειονέκτημα το οτι δε δίνει γλωσσόφιλα. Η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, επικεντρώθηκε κυρίως στον κορμό. Αφού μου ατσάλωσε για τα καλά ανέβηκε από μόνη της από πάνω και ξεκίνησε την ιππασία. Είχε καλή κίνηση, τον έπαιρνε όλο μέσα, ενώ με άφηνε να ταλαιπωρώ με την άνεσή μου τα βυζιά της. Συνέχεια με πισωκολλητό, όπου στήθηκε ωραία και η θέα όλου του κορμιού της με έκανε ακόμα πιο τούρμπο. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά και η Σάρα άρχισε να βγάζει βογγητά και να με προτρέπει να τη γαμήσω δυνατότερα. Μετά από κάποιες δυνατές πιστονιές κατέθεσα.

Συνοψίζοντας, η Σάρα είναι μιλφ άνω του μέσου όρου της περιοχής όσον αφορά την εμφάνιση. Επίσης, είναι τίμια επαγγελματίας, δε θα κάψεις τα λεφτά σου. Από την άλλη βέβαια δεν προσφέρει και το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να την έχεις στανταράκι σου.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2017
Όνομα κοπέλας
Σάρα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.126
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, jimy.m., tsitsibirdis και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2018
https://www.bourdela.com/list/discussions/review/id:40381/

δεν έχεις καλή πορνομνήμη τύπε
Ν
νώντας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1