Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επόμενη κριτική για την Ελένη, η οποία επίσης εκδίδεται στο Κολωνού 47 όροφο.

Εμφάνιση: Ηλικιακά πρέπει να είναι πάνω από 50, μελαχρινή, με ωραίο βυζί, πολύ στητό για την ηλικία της, και με μονίμως καυλωμένες ρώγες. Είναι, λέει από το Κρασνοντάρ της Ρωσίας, και έχει 16 χρόνια στην Ελλάδα (μιλάει τα ελληνικά πολύ καλά).

Γαμήσι: Στα του αγώνα, ξεκίνησε με ένα πολύ καλό για τα γούστα μου άφιλτρο τρομπόνι, το οποίο αν δεν τη σταματούσα θα μπορούσε να ήταν τελειωτικό. Έγλυφε μπάλες, έγλυφε κορμό, τον έβαζε μέσα και πάλι απο την αρχή. Όπως έγραψα και πιο πριν τη σταμάτησα από το θεάρεστο έργο της και την έφερα από κάτω μου όπου ξεκίνησα να την ξεμουνιάζω. Η γιαγιά με είχε καυλώσει για τα καλά, τη γάμαγα γρήγορα και δυνατά, έγλυφα τα βυζιά της, και ανταλάζαμε βαθιά γλωσσόφιλα. Ήταν τόσο καύλα η φάση που δε σκέφτηκα να αλλάξουμε στάση αλλά το πήγαμε μέχρι τέλους. Πολύ δυνατή συμμετοχή, σε κάποιες φάσεις μάλιστα με τράβαγε να μπω πιο βαθιά, σα να ήθελε να μπω ολόκληρος μέσα της. Να αναφέρω εδώ πως μου έκανε εντύπωση το πόσο σφιχτό μουνί έχει, μιλάμε έσφιγγε σαν τανάλια τον πούτσο μου, δεν το περίμενα για γυναίκα της ηλικίας της και του επαγγέλματος αυτού.

Συνοψίζοντας, η Ελένη είναι πολύ καλή επαγγελματίας, κάνει καλή πίπα και φαίνεται να το ζει το γαμήσι. Προσωπικά θα την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2017
Όνομα κοπέλας
Ελένη
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tremor, jimy.m., sotis99 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού