Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στα 'μαγαζια' της Ιάσωνος μεσημεράκι Τετάρτης 03/01 για αναγνωριστική βόλτα που κατέληξε στο εν λόγω "μαγαζί' μιά δεν βρήκα κάτι καλύτερο.
Εκεί ήταν η Σάρα (Ιωάννα όπως μου είπε στο δωμάτιο) που ήταν μακράν η καλύτερη για εκείνη την ώρα στην Ιάσωνος και μου έκανε εντύπωση πως έπαιζε "μπάλα" σε μπουρδέλο που θεωρείται ελεεινό και περιθωριακό.
Τεσ πα .Η Σάρα λοιπόν είναι Ελληνίδα με τροφαντό κωλαράκι,αδυνατη μεσούλα,μαύρα σπαστά μαλλιά και μάλλον 2άρι στητό βυζάκι.Δεν είναι πάνω από 26-27 χρ. χαμηλού προφίλ,λάγνο βλέμα και περιποιημένη (Όμορφο μακιγιάζ,μυρωδάτη και με τις μαύρες κάλστες της)Η Σάρα ήρθε στο δωμάτιο,ανταλάξαμε ευχές για την νέα χρονιά,με ρώτησε πως με λένε και ο 'πάγος' έσπασε άμεσα.Μου έκανε εντύπωση το άρωμα που φορούσε και την ρώτησα σχετικά.Με ρώτησε αν με πείραζε που ήταν έντονο γιατί υπάρχουν και τύποι που ενοχλούνται ειδικά παντρεμένοι (λογικό) που τους πειράζει.Μου είπε πως έχει δουλέψει και σε στούντιο πιο παλιά(έτσι εξηγείται το τις ομορφιάς).Στα του αγώνα τώρα,πέρασμα καπότας και πίπα σφιχτή και βαθιά,με χαμούρεμα σχετικό και ομολογώ ήταν πολλύ καλή και σε συνδιασμό με την θέα από το κωλαράκι της την έχυνα άνετα στην πίπα της.
Διακοπη πιπας μετα από κάμποσο και ανεβαίνει από πάνω όπου μπήκα μέσα της και άρχισε το πάνω κάτω με φιλιά,αγκαλιές,χάδια και μικρούς αναστεναγμούς!! Μετά στήσιμο της Σαρας στα τέσσερα όπου στήνεται καλά και τουρλώνει το πεταχτό κωραράκι της.Αρχισα τα απαλά και σιγά μέσα στο σφιχτό μουνάκι της
και μετά άρχισα να ανεβάζω στροφές
δυνατές και γρήγορες..... η Σάρα με σιγανές φωνές δεν μπορούσε να κρύψει την ηδονή της και όταν της λέω "τι τέλειο κωλαράκι έχεις" μου ζήτησε να ρίξω κάποιες μπάτσες στα καπούλια της τις οποίες και έριξα.
Το χύσιμο ήρθε σε αυτή τη στάση μιας και δύσκολα θα κρατιόμουν άλλο.Στο δωμάτιο έκατσα πάνω από δεκάλεπτο και πέρασα καλά ενώ δεν το πίστευα με μόλις δέκα ευρώ …

Φυσικά θα πρέπει να αναφερθώ(και θα ήταν παράληψη άλλωστε)για την πολλύ καλή και ευγενική υπηρεσία του "οίκου" τον Κο Δημήτρη Καπέλο με το τσαχπίνικο καπελάκι του και την θετικότητα στο πρόσωπό του αλλά και την ομιλία του που δεν ενόχλησε καθόλου.

Καλή και Δυναμική Χρονιά εύχομαι Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2018
Όνομα κοπέλας
Σάρα
perseas
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Νοε 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
3.763
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, dourosladers, howbawdat και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού