Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 50 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα το πρωι είπα να επισκεφτω την Καβλάουρα .Μπαινω και στο σαλόνι ήδη 2 βυζοαγωνιστές και 2 δωμάτια φουλ.Βγαινει και φυσικά κανέις δεν κοιτάζει πουθενα αλλού παρά μόνο στις ΒΥΖΑΡΕΣ που όμοιες δεν υπάρχουν στην Αθήνα.Με υπομονή στο δωμάτιο αν και καθε αγωνιστής μπροστά στο θεαμα το εκανε 5αλεπτο.
Τελευταίος αλλά με ησυχία μπήκα .Ηρθε με κέφι οπότε ήταν σιγουρο οτι θα περάσουμε καλά. Δεν την βολευει το δωμάτιο ή το κρεββατι γιατί δεν είναι διπλό καιείναι στην ακρη όταν παιρνει την εκπληπτική πίπα γλύφοντας και τ αρχίδια και αμα δει οτι εισαι και καθαρός ωωω εκει είναι που δινει ρεσιταλ.
Γι αυτό καθαροι να πηγαίνετε . Αφού στον κάνει δοκαρίσιο και της πεις ελα από πανω τότε είναι που τα βλέπεις όλα Fitji Mountains . Και αν αναπνέεις πάλι καλά οταν σκάσουν πάνω στη μούρη σου αυτά τα βουνα. Αλλάξαμε στάση αλλά της είπα δεν θέλω στο κρεββλάτι αλλά στο όρθιο.Οπότε επιασε το κάγκελο και σφυροκόπησα κοιτωντας αλλού γιατί μόλις είδα τις βυζάρες να παιζουν στον καθρέπτη τότε το ηφαίστειο εξεράγη..Εννοιείται οτι είμαι πελάτης της αλλά αυτή η σταση μουκανε κλικ και ειπα να τη μοιραστώ μαζί σας .
Παρόλο ότι είναι νταρντανα αμα βάλει κανα κορμακι ή τιποτα εσωρουχα πιο σεξυ νομίζω οτι θα δείχνει καλύτερα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα(Τζούλια)
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού