Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπόν η κοπέλα είναι πάρα πολυ όμορφη και μόνο απο εμφάνιση μπορεί να σε κ@υλώσει αλλά εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστιμένος. Την συγκεκριμένη κοπέλα είναι η δεύτερη φορά που την παίρνω, την πρώτη φορά είχα περάσει σαφώς καλύτερα αν και με είχε ξενερώσει που στο 10λεπτο μου τον έπαιζε για να τελειώσω και τελίκα είχα τελείωσει στο στόμα της(εννοείται με προφυλακτικό) και τα κάπως αξυριστα πόδια της. Σήμερα μετά από βόλτα στην περιοχή της Φυλής κατέληξα στην Έλλη για μια ακόμη φορά.

Είδα άδειο δωμάτιο και είπα να περάσω, καθώς έμπαινα μου λέει η τσατσά ότι κάνει και έξτρα εκεί τσίμπησα.. Λέω τι ακριβώς κάνει; 69 και ελεύθερο με 30€ λέω καλό στοματικό κανει γιατί να μην πάρω και ελεύθερο και άμα μου βγει να της ρίξω και εγώ ένα πινέλο.

Μετά από κανένα 10λεπτο μπαίνει στο δωμάτιο...Ο χορός κλασσικός αλλά αυτή την φορά από μακρία(1ο -)

Βγάζει το κόκκινο στρινγκάκι της και αφού με ρώτησε άμα είμαι καθαρός άρχισε να με γλύφει...Χρησιμοποιούσε αρκετά το χεράκι της και της το είπα αλλά συνέχισε να το κάνει (2ο -) είχε καθήσει με τέτοιο τρόπο που δεν μπορόυσα να την χαϊδέψω και δεν έβγαζε το σουτιέν (3ο -)

Πάω να την γλείψω και μου λέει δεν κάνει τέτοια (4ο -)(ποία με κορόιδεψε τώρα η τσατσά ή η Έλλη)

Γενικά μου έδωσε την εντύπωση όπως και την προηγούμενη φορά ότι βιάζεται να με τελειώσει, το τραγικό είναι ότι αυτή την φορά πήγε να με τελειώσει μόνο με στοματικό, άφου όταν μου έβαλε το σκουφί συνέχισε να με γλύφει. Άφου την "έπεισα" περάσαμε στο ψητό. Πάμε να αρχίσουμε και μου λέει σόρρυ έβαλα πολύ κρέμα (!) φαντάσου μέχρι και η ίδια το είπε(5ο -).

Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό αλλά λόγω της κρέμας με χαλούσε η φάση και της ζήτησα να γυρίσει στα 4. Στην αρχή μου έλεγε όχι(;) αλλά βλέποντας να στραβώνω γύρισε. Πολύ κακό στήσιμο γενικά όσο πήγαινε χαμήλωνε και δεν με άφηνε να μπω ολόκληρος(6ο -).

Με αυτά και με αυτά τελείωσα, ούτε και εγώ ξέρω πως, ίσως βοήθησε το αρκετό χεράκι στο στοματικό.

Δεν ξέρω άμα είμαι άτυχος αλλά πιστεύω ότι είναι υπερτιμημένη η κοπέλα και ίσως έχει αρχίσει να χαλάει σε σχέση με αυτά που πρόσφερε στην αρχή.

Ο χώρος γενικά άθλιος και η καθαριότητα δεν είναι στα φόρτε του.

Το 10 στο πάρκιν είναι λόγω ηλεκτρικού..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Μέλος
Εγγραφή:
8 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού