Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ναι καλά διαβάσατε, από την μακρινή Βενεζουέλα είναι η νέα εργαζόμενη στον γνωστό studio-οίκο. Μιας και ήρθε νέο αίμα και μάλιστα από την εξωτική Βενεζουέλα έπρεπε να το γευτώ. Μάλιστα δεν ενθυμούμαι προσωπική συνεύρεση με κοπέλα από αυτήν την χώρα, και όσο νάναι το παλμαρέ ήθελε ενίσχυση.

Στο δια ταύτα η Αλεχάνδρα είναι ένα μελανούρι γάλακτος από την εξωτική Βενεζουέλα που η μοίρα το έστειλε αν εργαστεί από τον μακρινό Αμαζόνιο στην μικρή μας Ελλάδα. Είναι λευκή αλλά μελαχρινή λατίνα και ομιλεί μόνον ισπανικά (με ένα "Όλα" χαιρέτισε στο σαλόνι), χωρίς καμιά γνώση ελληνικών ή αγγλικών. Συνεννόηση με νοηματική και γλώσσα του σώματος και μόνον.

Βασικά έχει κορμί Α εθνικής, απόλυτα θηλυκό και νεανικό. Ύψος νορμάλ, εκεί στο 1.65 περίπου, στήθος 2άρι λάστιχο, αυτό είναι το τέλειο στήθος! Θηλή κατάμαυρη. Επιδερμίδα βελούδο. Γλυκό πρόσωπο, τυπικό της χώρας καταγωγής της. Έχει και σιδεράκια (braces) στα δοντάκια της. Ποπάκι πέτρα. Γενικά έχει ένα κορμί που χαίρεσαι να χουφτώνεις!

Από υπηρεσίες οι βασικές με πίπα άνευ. Δυστυχώς είναι φανερά άπειρη στο επάγγελμα, αν και άνετη και γενικά ακομπλεξάριστη κοπέλα. Πίπα άνευ μέτρια. Στις στάσεις είχε μια διαρκή αγωνία με την κατάσταση του προφυλακτικού. Σε κάθε αλλαγή έβαζε στο νινάκι της κάργα λιπαντικό (τι το θέλει ένα τέτοιο μπουμπούκι). Φιλιά επιφανειακά. Στον αγώνα ανέβαζε εύκολα στροφές, με προφανή στόχο να επισπεύσει την ολοκλήρωση, αλλά ο γερόγατος δεν μασάει από τέτοια κόλπα.

Συνολικά μια μέτρια συνεύρεση από πλευράς υπηρεσιών, από αυτές που τις ξεχνάς εύκολα. Από την άλλη σου μένει η ένεση φρεσκάδας και ανανέωσης από την συνεύρεση με ένα εξωτικό και σπάνιο να μυρίσει κανείς λουλούδι του Αμαζονίου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Alejandra
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, anoixtiri, professorx και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού