Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα από καιρό κολλήσει να συνουσιαστώ μ ένα πιπινάκι. Από την προηγούμενη φορά που την είχα δει την Κλεοπάτρα,στο διπλό με την Κων/να, είχα επίσης κολλήσει να την πάρω και μόνη της γιατί φαινόταν υποσχόμενη κοπέλα. Στην αποψινή βάρδια ήταν 4 κοπέλες αλλά εγώ έμεινα σταθερός στην αρχική επιλογή μου.
Την μικρή την αποκάλεσα βασίλισσα στον τίτλο γιατί λίγο το μαύρο μαλλί με την φράντζα και λίγο το ότι 2 στους 3 που ειμασταν εκει επιλεξαμε αυτήν μεσα σε 4 κοπέλες, μου ήρθε σαν σκέψη όσο την περίμενα στο δωμάτιο.
Η υπηρεσία πολύ καλή,εξυπηρετική,αναλυτική να μας παρουσιάσει ένα ένα τα κορίτσια και τις εκάστοτε δυνατές επιλογές και στο τέλος ρώτησε πώς πέρασα. Είναι η ίδια που αναφέρω και στην προγενέστερη κριτική μου "Εικόνα 2Κ". Αυτή τη φορά κρατήθηκα βέβαια κι επέλεξα μόνο 1 κοπέλα Κουλ
Η κούκλα μας τώρα νομίζω πως έχει ομορφύνει κι άλλο, καθώς και έμαθε μερικές εκφράσεις στα ελληνικά που βοηθούν στην καλύτερη συνενόηση, έχει ακόμα να μάθει κι άλλες βέβαια.
Στα της συνεύρεσης παίξαμε μόνο σε GFE ρυθμούς,μιας κι είναι το μόνο που μου βγάζει η συγκεκριμένη κι έντονα μάλιστα. Το θετικό είναι ότι φάνηκε να το απολαμβάνει και η ίδια,κάτι που με ευχαριστεί ακόμα περισσότερο.
Πάρκαρα εύκολα στον σταθμό Λαρίσης (ώρα επίσκεψης 18:00 περίπου).
Το δωμάτιο που μπήκα ήταν αυτό στο τέλος του διαδρόμου,με κλιματιστικό,ντουζ,νιπτηρα,καθρεφτη,χαρτι σε ηλεκτρικο μηχάνημα και TV με ανάλογο θέαμα.Α και μουσική, έπαιζε Χριστουγεννιάτικα και ερωτικά κομμάτια Έρωτας Να σημειώσω ότι στα συγκεκριμένα δωμάτια υπάρχει ο σωστός φωτισμός κι όχι μισοσκόταδα που τα απεχθάνομαι, είμαι και οπτικός τύπος Εμμμμ
Ήδη έχω ξανακαυλώσει όσο τα φέρνω στο μυαλό μου...κάποιος θα ξαναπάω....σύντομα κιόλας απ ότι φαίνεται....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2017
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
633
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, nikos708, Bonecrusher

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού