Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
(Για όσους δεν ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα: Η κριτική στις υπηρεσίες της Ελένης στην παράγραφο με τον αριθμό 2)

Τελειώσα από μια επαγγελματική υποχρεώση κανά μισάωρο νωρίτερα από ότι περίμενα. Βρισκόμουν σε μια συνοικία του δήμου Αθηναίων. Σε μια ώρα ακριβώς είχα μια σοβαρή κοινωνική υποχρέωση σε παραπλήσια γειτόνια. Έκανα να πάρω ένα καφέ και να σκεφτώ πως θα περνούσα την κένη, μια ώρα. Ξαφνίκα, είδα να καταφθάνει λεωφορείο του ΟΑΣΑ που -εκτός των άλλων- περνάει από το μαγικό Μετάξι. Το ζύγισα γρήγορα "η δυνατότητα άμεσης ενέργειας και ανάληψης πρωτοβουλίας είναι προσόν" θυμήθηκα.Χωρίς πολύ διαπράγματεύση, μπήκα στο λεωφορείο στην κοντική στάση. Κατά την διαδρομή, σκεφτόμουν εύλογες δικαιολογίες ώστε να ερμηνεύσω, με εύλογοφανη επιχειρήματα, πιθανή μου καθυστέρηση. Τέλος πάντων, δημιούργησα μια αλληλουχία γεγονότων στο μυαλό, που, σε περίπτωση απρόοπτης καθυστέρησης, θα ήταν λογική. Το μόνο που θα χρειαζόταν, ήταν οι ερμηνευτικές μου δυνατότητες. Να υποδυθώ τον ψεύτη, δηλαδή.

(2) Στα επόμενα δέκα λέπτα, προετοιμαζόμουν στο δωμάτιο για να συνεβρεθώ ερωτικά με την Ελένη. Ώριμη γυναίκα, με ατέλειες, όπως κάθε γηίνος άνθρωπος σε αυτήν την ηλίκια, κοντά στα 50. Ωστόσο, δεκτική στην επαφή, καθαρή, μοσχομυριστή, καλή αύρα, ευγενική. Επίσης καλοπροαίρετη. Αυτό το βάζω στα (πολύ) σύν, μιας και σήμερα, περισσεύει η σκατοψυχιά. Το υποστηρίζω αυτό από το γεγονός πως σχολιάζοντας μια μεγάλη μελανιά στο μπούτι της, μου είπε πως την απέκτησε από άγαρμπο πελάτη "ε, δεν το ήθελε και αυτός, πάνω στην κάβλα της στιγμής, καταλαβαίνεις, δεν φταίει". Κανένα κακοπροαίρετο σχόλιο. Όλα τα παραπάνω σε κάνουν να πιστεύεις πως συνεβρίσκεσαι με μια γυναίκα που δεν πάει μαζί σου για το χρηματικό αντίτιμο, αλλά επείδη την γοητεύσες και σε θέλει. Προσωπικά, αυτό αποτελεί και τον καθοριστικό παράγοντα για να πω πως "πέρασα καλά". Βέβαια, δεν έχω ψευδαισθήσεις. Στο τέλος, εγώ είμαι απλά ένας ακόμα πελάτης και αυτή μια ακόμα γυναίκα που πλήρωσα για να μου δοθεί. Ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, δίχως να είμαστε αμοραλιστές.

Εν τέλει, ήμουν στην ώρα μου στην κοινωνική υποχρεώση, παρά την παρασπονδιά μου. Όλα καλά, αν και έγινε ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου πως "μυρίζω γυναικείο άρωμα". Το διαχείριστηκα, αν και κατάλαβα πως με κάτι τέτοιες αποφάσεις της στιγμής, παίζω με την φωτιά ενιότε. Ίσως αυτό το γεγονός να με οδηγεί στα τελευταία χρόνια στα Μπουρδέλα. Η τριβή με το περιθώριο και την οριάκοτητα. Το γεγόνος πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτεθώ (στα βλέμματα τον περαστικών, μιας απρόοπτης συνάντησης και πως να την δικαιολογήσης κ.ο.κ.) και πρέπει να το διαχειριστώ, ώστε στο τέλος της μέρα, το μπουρδέλο να 'ταν απλά μια 10λέπτη παρένθεση. Εξάλλου, αθροιστικά, πόσο να έχουν διαρκέσει οι ώρες μου στα μπουρδέλα; 6, 7; ούτε κάν μια εργάσιμη μέρα.

Από παιδί, έπαιζα με αυτήν την οριακότητα. Παρά το γεγονός πως ήμουν καλός μαθήτης και χωρίς δικαιώματα (δηλαδή αυτά πουαγχώνουν ένα γονέα για τον έφηβο γιό του, που μπορεί να "μπλέξει") ήθελα να προκαλώ την τύχη μου: αυτό που με γέμιζε ικανοποίηση ήταν να το σκάω το βράδυ από το σπίτι,στις 01.00/02.00 ειδικά τις μέρες που είχα σχολείο την επόμενη,να βολτάρω καμιά ώρα στην περιοχή και να γύριζω, χωρίς να με πάρουν είδηση, στο κρεβάτι μου. Την άλλη μέρα στο σχόλειο, με γέμιζε ικανόποιηση να σκέφτομαι πως ενώ ήμουν διαβασμένος και επιμέλης, το βράδυ γυρνοβολούσα για καμιά ώρα, όταν οι υπόλοιπο κοιμόντουσαν και ούτε που το διαννοείται κανείς. Το ξέρω, παιδικές σκέψεις, αλλά, επείδη τα παιδικά βιώματα πολλές φορές συνεχίζονται μετεξελιγμένα στο σήμερα, μήπως ένας λόγος που με οδηγεί στα μπουρδέλα είναι και αυτός;

Aυτά σκεφτόμουν το βράδυ που γύρισα σπίτι μου. Ξάπλωσα και έβαλα ταινία να δώ. Αυτή η "icognito" κατεβασία Μετάξι με σγάρλισε να δω κάποια περιπέτεια. Έβαλα το "Jason Bourne" (2016). Στο μισάωρο ωστόσο με πήρε ο ύπνος με την ταινία να παίζει. Στο όνειρο μου τα έκανα σαλάτα.

Ημούν, λέει, ένας undercover μπουρδελιάρης και κατέβηκα καταδρομικά Μετάξι, να γαμήθω με την Εμμανούελα στην Ιάσωνος. Ωστόσο, το Ανώτατο Συμβούλιο του Νόμου του Πίκερ, έλεω Θέου δικαιοδοσία επί των μπουρδελιάρηδων, είχε ετυμογορήσει για την περίπτωση μου: Ένοχος για την κατά συρροή παράβαση βασικότατων εδαφίων του Νόμου:
Παράγραφος 1: Δεν δηλώνω περήφανα και ανοιχτά στους ανθρώπους που σχετίζομαι πως διάγω βιό Μπουρδελιάρη.ΕΝΟΧΟΣ. Παράγραφος 2: Κατά συρροή και κατά συνείδηση παράβαση του ορίου συχνότητας. Γαμώ λιγότερο από τρεις φορές την βδομάδα στο Μετάξι.ENOXOΣ
Παράγραφος 3: To κυριότερο έγκλημα μου, δίνω σημασία στις γκόμενες γύρω μου. Κατ' επανάληψη. ΕΝΟΧΟΣ

Η ποινή μου; επιβολή από τον ίδιο τον Πίκερ των κυρώσεων του Νόμου εις βάρος μου. Σύλληψη μου επ'αυτόφορώ και επί του έργου, καταγραφή μου και διαμπόμπευση μου -ωσάν να'μουν δοσίλογος στην κατοχή- ενώπιον του κοινωνικού μου και επαγγελματικού μου περιβάλλοντος.

Γαμιόμουν με την Εμμανούελα, λοιπόν, και εισέβαλλε ο Πίκερ για να εφάρμοσει τις κυρώσεις που προβλέπονται. Η Εμμανουέλλα, ωστόσο, παλιά καραβάνα στο Μετάξι, αντιλήφθηκε, στο παρά 1', την εισβολή και με φυγαδευσε στο απέναντι δωμάτιο. Εγώ απέδρασα από το παράθυρο, ωστόσο ο Πίκερ, όντας οξυδερκής, το αντιλήφθηκε έγκαιρα, και με πήρε στο κατόπι. Άρχισε ένα τρελό κυνηγητό στους δρόμους. Ωστόσο, ο Rigomortis που απολάμβανε το καφεδάκι του, γαλήνιος, πριν ξεκινήσει την τσάρκα του, αντιλήφθηκε τα τεκταινόμενα. Στον Άγιο Παύλο, επιχείρησε να σταματήσει τον Πίκερ και ξεκίνησε μια, άψογης τεχνίκης, μάχη. Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε ο Νάσος Αθανασιάδης, καβάλα σε παπί, ως απομηχανής θεός και με φυγάδευσε στον Σταθμό Λαρίσης. Μου έδωσε ένα εισητήριο για το νυχτερινό τρένο που έφευγε, εκείνη ακριβώς την στιγμή, για Θεσσ/νικη. Επιβιβάστηκα ανακουφισμένος.

Ωστόσο, στο ενδιάμεσο, ο υπερχάκερ Λίλας, ενεργόντας για λογαριασμό του Ανώτατου Συμβουλίου, με εντόπισε μέσω gps από τα ανοιχτά δεδομένα του κινητού μου και έδωσε σήμα στους ειδικά εκπαιδευμένους Πιπογέροντες του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης, να με αναμένουν, βρισκόμενοι σε επιφυλακή. Εγώ κατέβηκα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη και πήγα προς τις τουαλέτες να ανακουφίσω την ουρήθρα μου. Με συνέλλαβαν άμεσα και μου έθεσαν το δίλλημα: ή τους παρέχω Πίπα σε όλους ανεξαιρέτως ή με κρατούν δέσμιο μέχρι να καταφθάσει ο Πίκερ, στο ενδιάμεσο ψωλές επέλαυναν ολούθε μου, από τα αυτοσχέδια "glory hole", ξεκίνησα να φωνάζω στον ύπνο μου και από την ένταση ξύπνησα, καταιδρωμένος. Ευτυχώς, ήταν όλα ένας εφιάλτης.

Πήγα στην κουζινά, να πιώ λίγο νερό, άνοιξα το ράδιο για να ακούσω κάποια φωνή να επανέλθω στην πραγματικότητα. Το ράδιο όμως επαίζε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=ftm1hiXgYsA. Τρομοκρατήθηκα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2017
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Εξερεύνητης
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
391
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 tremor, blizardeye, makhswrx και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2017
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαυποκλινομαιΚαπέλοΝαι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
03 Δεκεμβρίου, 2017
Είσαι ένας μικρός θεούλης...Ναι!Ναι!
03 Δεκεμβρίου, 2017
ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα

Θεος τυπε!
H
Hellraiser76
28 Οκτωβρίου, 2021
στην συμβολή των οδών κολωνου και λεωνιδιου γιριστικε σκηνικο δολοφονιας απο επεισοδιο του Jack Ryan !!! https://youtu.be/fBGnPyFM5Ko Και η Ελενιτσα πεθανε απο αλκοολισμό στην αρχή του χρόνου !!! κρίμα ... ήταν καλό παιδί !
28 Οκτωβρίου, 2021
ΜΕΓΑΝΤΑΣ ΘΕΟΣ !!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5