Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχει πέσει πολύ ξηρασία και είπα να πάω στα σπιτάκια. Η κοπέλα είναι μια ξανθιά με τατουάζ μισή Τσιγγάνα και μισή Ρουμάνα, όπως συνηθίζεται τελευταία στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Από εμφάνιση μέτρια τα πράγματα, αλλά συγκρίνοντας την με τις άλλες ήταν σαφώς καλύτερη. Σε φάτσα είναι 7/10, σε σώμα 8,5/10, και σε συμπεριφορά 8,5/10.

Ξεκίνησε με μάλαξη της πούτσας και των αρχιδιών και συνέχισε με χλιαρή πίπα. Μετά με καβάλησε για λίγο και δυσαρεστήθηκε που δεν έχυσα σε τρία λεπτά όπως θα θελε αυτή. Μετά αλλάξαμε σε ιεραποστολικό και στα τέσσερα που δεν κατάφερα και πολλά γιατί ήμουν πτώμα. Δεν είχα πλήρη στήση και ήθελα να τελειώσω και να φύγω αφού δεν μου πήγε καλά και η βραδιά. Αυτή είδε ότι κουραζόμουν εύκολα και αποφάσισε να με καβαλήσει ξανά εδώ όμως τα έδωσε όλα. Σφυροκοπιόταν πάνω μου και εγώ ήμουν ξαπλωτός στο χαλαρό. Πιάστηκε απ' τα κάγκελα του κρεβατιού και με καβαλούσε αλλά δεν μπορούσα να το απολαύσω λόγω κούρασης και έλειψης στήσης όπως είπα. Είχα ψιλοκαυλώσει και κάπου εκεί σαν να πήγα να χύσω αλλά δεν έβγαινε το σπέρμα.

Η κοπέλα σηκώθηκε από πάνω μου γιατί είχε κουραστεί κι αυτή και μου την έπαιξε γρήγορα (χωρίς όμως να με πονέσει) με το δεξί και μετά με το αριστερό της χέρι εναλλάξ για να τα ξεκουράζει. Τελικά την έπαιξα εγώ και έχυσα με την μαλακία για άλλη μια φορά...

Η συμμετοχή της ήταν καλή άσχετα αν ήθελε να με ξεπετάξει γρήγορα. Εγώ δεν το απόλαυσα αλλά εκτίμησα την προσπάθειά της.

Θα την πρότεινα απλά να πάτε καθημερινές (μεσημέρι με απόγευμα, όχι βραδινές ώρες) που δεν έχει κίνηση για να 'ναι ξεκούραστη και θα σας ικανοποιήσει καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2017
hyena
Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
183
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 madrach, TZOYLI

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού