Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασα σήμερα για μια κατάθεση Κολωνού 32 ελπίζοντας να πετύχω την Αλεξάνδρα που είχα ξαναπάρει πριν 2-3 εβδομάδες και με είχε ικανοποιήσει.
Το συγκεκριμένο κατάλληλα έχει μεταλλική πόρτα που ανοίξει η τσα2 μόνο σε Έλληνες, πράμα που με ικανοποίησε προσωπικά...
Μου παρουσίασε τις κοπέλες με πρώτη την Αλεξάνδρα και δεύτερη την Μπέτι αν δεν κάνω λάθος (την οποία έχω δοκιμάσει επίσης αλλά θα σας πω σε άλλη κριτική). Διάλεξα την Αλεξάνδρα όπως και ήθελα εξαρχής πλήρωσα το παράβολο των 15ευρω και πέρασα στο δωμάτιο.

Δεν πέρασαν 2 λεπτά και εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα χαμογελαστή και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Αφού με χαιρέτισε με ένα μπατσάκι στον κωλομερι με ξάπλωσε στο κρεβάτι (πεντακαθαρό και αρκετά φωτεινό δωμάτιο πράμα δυσεύρετο), και με καβάλησε λες και ήμουν σε στριπτιτζαδικο και άρχισε να κουνιέται ενώ συγχρόνως αφαιρουσε τα εσώρουχα της.

Αρχίσαμε να φιλάμε ο ένας το σώμα του άλλου ενώ με το χέρι της μου τον έπαιζε.
Στη συνέχεια περνάει προφυλακτικό και αρχίζει μια απλή αλλά ικανοποιητική πιπα σχεδον σε θέση 69 για να μπορώ να βλέπω και την τέλεια κωλαρα της. Αφού μου τον σήκωσε κανονικότατα ανεβαίνει σε στάση Cowgirl και αρχίζει και κουνιέται με τα χέρια μου να πιάνουν το μέτριο αλλά λίγο πεσμένο στήθος της. Μετά από λίγο προτείνω να γυρίσουμε τούμπα σε ιεραποστολικο και με μια απότομη κίνηση χωρίς να βγω από το μουσάκι της γυρνάμε με εμένα από πάνω να αναλαμβάνω δράση έχοντας πέσει ολόκληρος πάνω της για να μπορώ να μπαινοβγαινω με ορμή μιας και με είχε φτιάξει άσχημα...!!
Τρίτη στάση στα τέσσερα με εμένα όρθιο για να μπορώ να χωθώ πιο άνετα αφού έχουμε και ένα Α ύψος όπου και μετά από μερικές σπρωξιες τελείωσα μέσα στη μουνα της.
Η κοπέλα δεν βιάστηκε και περίμενε να αδειάσω με την ησυχία μου ενώ πριν φύγει με αποχαιρέτησε λέγοντας μου πως ελπίζει να με ξαναδεί σύντομα...!!

Δεν έχω να πω πολλά, απλά βρήκα ένα πολύ καλό μέρος για επίσκεψεις (για μένα από πλευρά Μετάξι) εκτός κι αν βρεθεί κάτι άλλο να με συναρπάσει περισσότερο από την καυλιαρα Αλεξάνδρα, πάντα με προσωπική γνώμη...!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
171
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Krang, professorx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2017
Ελευθερο στοματικο ειχε το προγραμμα της κ εσυ ζητησες σκουφο? Χμμμ;
27 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έγινε επιλογή καταλάθος κατα την συμπλήρωση.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2