Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλημέρα παιδιά

Το Μεταξουργείο θεωρώ πως χάνει αρκετά σε standards σχετικά με εμφάνιση και ποιότητα υπηρεσιών. Ασφαλώς δε και αναφορικά με την καθαριότητα και τη συμπεριφορά του υπευθύνου.
Θεωρώ ότι ο εν λόγω οίκος, με τον εν λόγω υπεύθυνο και την εν λόγω κοπέλα αποτελεί μια φωτεινή εξαίρεση. Δε λέω πώς είναι ό,τι καλύτερο ή ότι συγκρίνεται με άλλα (εκτός της συγκεκριμένης τοποθεσίας) αλλά σίγουρα είναι στα δυνατά χαρτιά συγκριτικά με τα υπόλοιπα γειτονικά.

Περνάω μέσα και βλέπω τον συμπαθέστατο υπεύθυνο να μας λέει ότι η Ρίτα είναι φωτιά. Στην αρχή δε μίλαγε αλλά όταν τον ρώτησε κάποιος για το πρόγραμμα κτλ άρχισε να αναλύει, σχολιάζει και γενικά ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ένα όμορφο "καλωσόρισμα". Τότε βγαίνει η Ρίτα και ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα. Είναι μια φυσιολογική σε ύψος κοπέλα, μελαχρινή, φορούσε γυαλιά, έχει μεγάλα και καταπληκτικά οπίσθια (χοντρά, τουρλωτά), μεσαίο προς μικρό στήθος και μέτριο πρόσωπο που το κολάκευαν τα γυαλιά καθώς ξυπνούσαν ορμές.

Περνάω στο δωμάτιο, το οποίο ήταν πολύ μικρό, με ξέστρωτα σεντόνια και γενικά όχι ό,τι πιο καθαρό έχω δει. Έρχεται η κοπέλα και ξεκινάμε τις συστάσεις. Μιλάει άψογα Ελληνικά, είναι εξαιρετικά φιλική και έχει όρεξη να σε ευχαριστήσει. Να σημειώσω ότι είναι στα 15 ευρώ και όχι στα 10, όπως τα περισσότερα της περιοχής.

Μετά, λοιπόν, από τις πρώτες μας λέξεις που ανταλλάξαμε περνάμε στην πράξη. Προκαταρκτικά δεν υπήρχαν παρά μόνο πίπα, η οποία δεν ήταν τίποτα το εντυπωσιακό. Αρκετό χέρι, όχι βαθιά, θα έλεγα πως ήταν διεκπεραιωτική. Μετά έρχεται από πάνω μου σε στάση cow girl και το θετικό ήταν ότι έβγαζε ωραίες, καυλωτικές, κραυγούλες που σε αναστάτωναν. Το ίδιο, βέβαια, και οι εκφράσεις της. Είναι ωραίο να βλέπεις μια γυναίκα να φτιάχνεται (έστω, ακόμα και όταν προσποιείται) και να φορά γυαλιά.. ;)
Μετά αλλάζουμε σε πισωκολλητό. Και εδώ είναι το παράδοξο. Από τη μια φτιάχνεσαι απίστευτα στη θέα αυτών των υπέροχων χοντρών, στητών, γεμάτων οπισθίων που όσο τα πιέζεις, τα κουράζεις, τα χτυπάς φαίνεται η κοπέλα να σε επιβραβεύει ζητώντας και άλλο και ανεβάζοντας ρυθμό.. και από την άλλη έχοντας αυτό το πρόσωπο χωρίς γυαλιά πλέον (ούτε που κατάλαβα πότε τα έβγαλε) να σε καρφώνει και να έχει μια περίεργη έκφραση που συνδυάζεται άσχημα με αυτό το μέτριο πρόσωπο. Πιο πολύ προσπαθούσα να κοιτάω κάτω μου αυτό το υπέροχο θέαμα και να σκέφτομαι μόνο αυτό όταν της έριχνα ματιές στο πρόσωπό της μόνο και μόνο για να μην καταλάβει ότι με ξενέρωνε και τα κατέστρεφε όλα! Δεν άργησα να ολοκληρώσω, γύρω στο 10λεπτο, χωρίς καμία νύξη χρόνου, ασφαλώς. Σηκώνεται, ανταλλάζουμε δυο λόγια τελείως άσχετα, με φιλά στο μάγουλο και φεύγει.

Είναι μια κοπέλα που προσπαθεί στο σεξ και δείχνει να το απολαμβάνει. Έχει καταπληκτικά οπίσθια ενώ αυτό το γυαλί με ανάβει πολύ στο πρόσωπό της. Δυστυχώς, υπάρχουν και τα μειονεκτήματα που καλό είναι να βρεις τρόπο να τα παραβλέψεις για να μη μειώσουν τα εξαιρετικά θετικά..

Αλλά τί είναι το θετικό χωρίς μια δόση αρνητικού; Δεν εκτιμάς έτσι ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο.
Οπότε... καλό είναι ο κύκλος να παραμένει κύκλος και να μην προσπαθούμε να τον τετραγωνίζουμε. Πολλή γωνία ρε αδερφέ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρίτα
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, professorx και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού