Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκευθηκα το μαρινοσπιτο εχθες , Δευτερα, κατα τις 4 το μεσημερι. Μετα απο λιγης ωρας αναμονη μπαινω στο δωματιο και επιλεγω το προγραμμα με το sex show (τιμη : 60 euro), ετσι για να δω πως ειναι και τι το διαφορετικο εχει σε σχεσει με το απλο(τιμη: 35 γιουρια).Μπενει η Μαρινα μετα απο κανα τεταρτο, κοντουλα, μελαχρινη, με οραιο μετριο στιθος, ,πιανει ψιλη κουβεντουλα οση ωρα διαλεγει κομματι στο cd, και μετα αρχιζει με ενα lap dance ψιλοαδεξιο αλλα με διαθεση και καταφερνει να σε φτιαξει.Μετα βγαζει ενα δονητη μια σταλια (περιπου 12 ποντους) και μου λεει να την γ@μισω με αυτον για να αναψει.Μετα μου λεει σηκω να σε φαω ,περναει την καποτα και αρχιζει τσιμπουκι ορθιο πολυ εντεχνο. Εν συνεχεια ξαπλωνει ανασκελα , κρεμαει το κεφαλι κατω και μου λεει "γ@μ@ το στομα μου" και συνεχεισα να τησ βαζω το δονητη . Ενιωσα σαν να παιζω σε amateur τσοντα.Δεν δισανασχετισε καθολου ουτε οταν αυξησα ταχυτητα ,ουτε οταν αρχισα να σπρωχνω πιο μεσα. Μετα το γυρισαμε στο σεξ απο πανω ,απο πισω, απο κατω και εκει επεσε και το πιτσιλισμα. Πολυ καλη εμπιρεια οσον αφορα το γ@μισι του στοματος και το παιξιμο με τον δονητη, τα υπολοιπα τα παιρνεις και με το απλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρινα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού