Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθεσινή μου επίσκεψη 5 το απόγευμα στη γνωστή Μιλένα για πρώτη φορά. Αν και δε συχνάζω πια στα μαγαζιά της περιοχής, έτυχε να βρίσκομαι κοντά και είπα να δοκιμάσω.

Αφού περίμενα περίπου 15 λεπτά είδα τη Μιλένα και πέρασα αμέσως στο δωμάτιο. Ψηλή, περίπου στο 1,70-1,75, ξανθό μαλλί μακρύ καρέ, με όμορφο και πονηρό χαμόγελο. Το σώμα της είναι φοβερό από το στήθος και κάτω. Το στήθος με χάλασε λίγο που έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο και όχι που είναι μετρίου μεγέθους.

Στο δωμάτιο είπαμε κάποια ελάχιστα πράγματα στα Αγγλικά και περάσαμε στη δράση. Πίπα πολύ καλή, αργή στο ξεκίνημα (όπως μου αρέσει δηλαδή) και αρκετά βαθιά. Στη συνέχεια τη γύρισα στα 4 όπου ήταν μάλλον αδιάφορη αν και δεν αρνήθηκε ούτε κάποια χαστουκάκια στο φοβερό κωλαράκι της ούτε όταν την έβαλα να χαμηλώσει μπρούμητα όπου τη βίδωσα με αρκετή δύναμη για 4-5 λεπτά ώσπου τελείωσα.

Συμπερασματικά πρέπει να είναι από τα προτεινόμενα της περιοχής και της κατηγορίας αν και δεν έχω πρόσφατες εμπειρίες από άλλα μαγαζιά της περιοχής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2007
Όνομα κοπέλας
Μιλένα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού