Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την έχω πετύχει τόσες φορές, και άλλες τόσες φορές έφυγα αν και με παρακαλαγε το κορίτσι, χθες είπα να της δώσω μια ευκαιρία αν και μοιάζει για φολα.
Τελικά δεν ηταν τόσο κακή!
Η Χριστίνα είναι 24 χρόνων Ρουμανακι, σχετικά "ψηλή" για τα μέτρα της Φυλής, ίσως κοντά στα 1,67-1,70, λεπτη αλλά με αρκουντως τροφαντη κωλαρα που τη δινει. Λευκή στο δέρμα μελαχρινή στα μαλλιά που ειναι ίσια στο ύψος των ώμων.
Προσπαθεί συνεχώς να ανοίξει κουβέντες αφού όπως μου είπε βαριέται θανάσιμα στο μπουρδέλο διπλοβάρδια κάθε μερα. Άμα ξέρετε και λιγα Ρουμανικά θα σας αγαπήσει αφου τα ελληνικά της ειναι φτωχά.
Στο σεξ θέλει λίγο να πάρετε εσείς προτοβουλιες αλλα δεν λεει και πολλά οχι, παρα μόνο αρνήθηκε πεισματικά να με φιλήσει στο στόμα.
Καλή πιπα γυμνή χωρίς τεχνική ομως, στις στάσεις στήνεται καλα αλλα αν τον έχετε μεγάλο θα πονέσει και θα σας ζητήσει να μη το βάζετε πολυ δυνατά μεσα στο μουνάκι της, που εχεθ βάλει κρέμα παραπάνω απο το ιδανικό.
Αυτό που μου άρεσε πολύ ηταν το νεανικό σωμα τη, τα βυζακια της περίπου 2αρια αλλά πολύ στητα και όμορφα, το χαμόγελο και η καλη της διάθεση και το οτι δε βιάζεται να σε τελειώσει.
Αυτο που δε μου αρέσε ηταν η απειρία και λιγο η οκνηρία της που πιστεύω ειναι αποτέλεσμα της ολοήμερης απασχόλησης της στο μπουρδέλο, αλλα σε γενικές γραμμές αξίζει μια δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2017
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
serafin
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
959
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, sapiosexual, Djole77 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού