Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 115 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επείγουσες καύλες έπρεπε να εκτονωθούν. Τράβηξα για Ιωαννίνων 5 να δοκιμάσω την μιλφάρα Ελένη. Φτάνω, παρκάρω και μια γριά με πλησιάζει, ζητώντας μου επιτακτικά να της αλιεύσω πράγματα από τον κάδο σκουπιδιών. Άσε μας κουκλίτσα μου, έχουμε επείγουσες υποθέσεις, σκέφτηκα και προχώρησα προς τον προορισμό μου.

Φτάνοντας έξω από το ίδρυμα, αντίκρυσα εργάτες να δουλεύουν με κομπρεσέρ ακριβώς έξω από την είσοδο της αυλής του ιδρύματος. Όμως δεν ήταν ώρα για ντροπές. Με ταχύ, αποφασιστικό βήμα, πλησιάζω, εκείνοι κατάλαβαν και έστρεψαν τα βλέμματά τους προς τον αναμαλλιασμένο τύπο που προσπαθούσε βιαστικά να περάσει ανάμεσά τους, για να φτάσει στον πολυπόθητο προορισμό, τον κόλπο της Ελένης.

Η Ελένη είναι ένα μιλφ της διπλανής πόρτας γύρω στα 46 – 50, ψηλή σχετικά αλλά με όχι τόσο αρμονικές καμπύλες. Είναι όμως σεξουαλική με την πρώτη ματιά. Εκεί ήταν και η Έρικα, νταρντάνα αλλά με αδιάφορο πρόσωπο. Εμένα προσωπικά δεν μου έβγαλε κάτι και στο σαλόνι ήταν πιο ψυχρή από την Ελένη.

Η Ελένη μπαίνει στο δωμάτιο, βγάζει μηχανικά τα ρούχα και αρχίζει να μιλά σαν θείτσα. Ερωτισμός μηδέν. Υπάρχει αυτό που στην δική μου ορολογία, λέγεται 'τα 10 πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα'. Αν κατά τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα δεν ξυπνήσει το ένστικτο του επιβήτορα, δεν υπάρξει η απαραίτητη ερωτική χημεία, τότε είναι σίγουρο ότι η συνέχεια θα είναι μια απλή, διεκπεραιωτική εκσπερμάτιση στην καλύτερη περίπτωση.

Η Ελένη είναι μια τυπική περίπτωση ιερόδουλης που απλά βιοπορίζεται, χωρίς να αντλεί ευχαρίστηση από το επάγγελμά της. Παρόλο που σου δίνει την εντύπωση μιας νοικοκυράς που έχει ανάγκη να γαμηθεί, στην πραγματικότητα περισσότερο προσομοιάζει με γεροντοκόρη που διατυμπανίζει πόσο πολύ θέλει να πηδηχτεί και στο δια ταύτα είναι μη μου άπτου. Οι στάσεις της είναι πονηρές για να την βγάλει ανώδυνα και κλείνει τα μάτια, μάλλον σκεφτόμενη ότι έχει να βάλει πλυντήριο το βράδυ. Σε κάποιες εκλάμψεις άνοιγε τα μάτια της, κοιτώντας με αυτό το γυάλινο βλέμμα της απρόσωπης διεκπεραίωσης. Η πίπα της σχετικά καλή, για αυτό και την έβαλα να κάνει γουργούρι για να λυτρωθεί ο προστάτης μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2017
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Μέγας
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
591
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, professorx, Duke Nukem και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού