Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παιδιά, έχω επιστρέψει μετά απο χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, και αφού έχω πάρει τις πουτάνες του Λονδίνου και πρόσφατα των Βρυξελών για να τιμήσω τη συμετοχή μας στην Ευρωπαική ένωση...
Πέρασα καυλωμένος σε αυτό το μπουρδελάκι καθότι μένω κοντά, τυχερός απο μια άποψη.
Μια milf 40α θα ναι η Σοφία, με ενα νυχτικό και άσπρο κυλωτάκι και γυμνά πεταχτά ωραία βυζάκια καρέ μαλί μαύρο, η γυναίκα της διλπλανής πόρτας.
Μπαίνει και μου λεει ξάπλωσε, ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου με ένα μωρομάνδηλο, και της λεω με προφυλακτικό, καλά κάνεις μου λεει και άρχισε να με φυλάει στο στήθος, της χάιδευα τα βυζιά, αλλά δεν τα φερνε στο στόμα να της τα γλείψω, μετά μου περνάει με το στόμα το προφυλακτικό, και μου κάθεται πλάγια χωρίς να έχει βγάλει τη κυλώτα της, μου τον παίρνει με μια γρήγορη πίπα, καλή αλλά βιαστική, ενω τη χαιδεύω πάω να βάλω το χέρι κάτω απο τη κυλώτα αλλά μου λεει όχι μέσα...Μετά έρχεται ανάμεσα στα πόδια μου και με γλείφει όχι αρχίδια, της λεω πιο σιγά, με ρωτάει θέλεις σεξ ? Βέβαια λεω, και βγάζει τη κυλώτα, και βάζει λίγο gel μου λεει έλα πισωκολητό, που το κατάλαβε οτι αυτό μου αρέσει... της το βάζω αρχίζει ήχους, παω να κάνω το αεροπλανικό να ανέβω πιο πάνω, μου λεει οχι πάνω...την αρχίζω τότε στο πιο γρήγορο, και μου λεει αχ τι μεγάλη πούτσα που έχεις !, της λεω ίδρωσες στη πλάτη, μετά απο λίγο έχυσα. Μέτρια πράγματα όπως καταλαβαίνετε παιδιά. Καλή για ένα χύσιμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2017
Όνομα κοπέλας
Σοφία
spirolondon
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
533
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stelios13, dinos34, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού