Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τις περισσότερες φορές που κατεβαίνω Μετάξι είναι επειδή έχω απεριόριστη ανάγκη για κάτι σάπιο, παρακμιακό και καλτ. Το μπουρδελάκι αυτό είναι ότι πρέπει για τέτοιες καταστάσεις, είναι ετοιμόροπο, πενταβρώμικο και πάντα έχει σάπιες πουτάνες, χοντρές, πιωμένες, γριέλια...

Εκείνο το βράδυ παρτενέρ μου ήταν η Ειρήνη, ξανθιά σάπια γκιλφ, σώμα λεπτό αλλά με χαλάρωση, καλό βυζί για την ηλικιά της με ωραία ρώγα, πρόσωπο ολίγον από μάγισσα Φούρκα. Είναι από τη Σιβηρία λέει.

Όταν επιλέγω Ρωσίδες, και ειδικά προχωρημένης ηλικίας, αναμένω καλές επιδόσεις στο σεξουαλικό στίβο. Δυστυχώς, η Ειρήνη με απογοήτευσε. Το τσιμπούκι της είναι άφιλτρο και αρκετά καλό οφείλω να ομολογήσω, έκανε και κάποια προκαταρκτικά για να με καυλώσει. Εκεί που τα χαλάει είναι στο σεξ, από ότι κατάλαβα δε γουστάρει να γαμιέται και προσπαθεί να τους τελειώσει όλους στην πίπα (μου το πρότεινε και μένα). Την πήρα σε δύο στάσεις, αρχικά με αυτήν καβάλα, όπου αρχικά δυσανασχέτησε και κινιόταν λίγο άτσαλα, και στη συνέχεια ιεραποστολικό, όπου της έδινα βαθιές ψωλιές και πιπίλαγα τη ρώγα της. Το θέμα είναι πως η συμμετοχή της ήταν πολύ ψεύτικη, με μηχανικές ατάκες, γελοία βογγητά και προτροπές να την χύσω. Όταν ένιωσα πως κοντεύω να τελειώσω της έχωσα γρήγορα τον πούτσο στο στόμα και τα έριξα όλα στο λαρύγγι της.

Σε γενικές γραμμές, η κοπέλα είναι απογοητευτική, δε γουστάρει να γαμιέται και κοιτάει πως να σε ξεπετάξει για να πάει στο κουζινάκι να πιει τις βότκες της. Αξίζει ίσως μόνο για κανα τελειωτικό τσιμπούκι και για την καλτίλα της όλης φάσης.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 8 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2017
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.126
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., tsitsibirdis, sotis99 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού