Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Όλγα είναι σχετικά καινούρια κόπελα, στο μαγαζί πρέπει να εργάζεται σχεδόν 1 μήνα και είναι άξια αντικαταστάτρια της Μαρίας της γεματούλας που εργαζόταν πρωτύτερα. Πρόκειται για μιλφ Ρωσόφωνη, κοντή,με μαλλιά καστανόξανθα τα οποία είχε πιασμένα πάνω, κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα και ανοιχτούς οφθαλμούς. Μετά απο τα πολύ καλά λόγια που γράφηκαν απο τον Επιρρεπή και απο πληροφορίες που είχα από εξωθεσμικό συναγωνιστή αποφάσισα να κατέβω στοχευμένα στην τρίτη βάρδια που εργάζεται η Όλγα για να την δοκιμάσω. Όντως την πέτυχα στο μαγαζί μαζί με την Αλιόνα.
Και οι δύο κοπέλες είχαν δωμάτια μιας και είναι καλές σε υπηρεσίες με την 'Ολγας να έχει τα περισσότερα.Στο σύντομο χρονικό διάστημα που εργάζεται η Όλγα στο μαγαζί φαίνεται ότι έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει κύκλο θαυμαστών.Προστέθηκε άλλος ένας ακόμα στην λίστα αν και θα πρέπει να εργάζεται και στην πρώτη και δεύτερη βάρδια γιατί δεν τους βολεύει όλους η τρίτη.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, τα Ελληνικά της είναι πολύ φτωχά μιας και είναι ακόμα καινούρια όπως επίσης και τα Αγγλικά της πάντως συνεννόηση μπορεί να γίνει. Συστηθήκαμε να σπάσει ο πάγος την αγκάλιασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με την Όλγα να ανταποκρίνεται ευχάριστά. Η κοπέλα μπορεί να μην έχει σώμα μοντέλου αλλά απο συμπεριφορά και υπηρεσίες στάζει μέλι. Ξαπλώσαμε και η Όλγα ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να τρίβεται σε ένα μασαζ αισθησιακό body to body ενώ παράλληλα τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν.Χαιδεύοντας το μουνάκι της διαπίστωσα με χαρά ότι ήταν τριχωτό μιας και έχει αφήσει μία πολύ πυκνή φούντα.
Αρχικώς η Όλγα πήρε θέση μπροστά μου και ξεκίνησε το τσιμπούκι της το οποίο ήταν αργό,βαθύ,υγρό και αισθησιακό.Την έφερα πλάι μου για να μπορώ να πιάνω και η Όλγα συνέχισε το καταπληκτικής ηδονικότητας τσιμπούκι της. Της έβαλα δάχτυλο στο μουνάκι της αλλά μιας και δεν ήταν δεκτική γρήγορα το απέσυρα και άρχισα να το χαιδεύω. Την έφερα σε στάση 69, διαπίστωσα ότι της άρεσε το γλυφομούνι και ανταπέδιδε θερμά την περιποίηση σε πούτσο και αρχίδια.
Η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και η πρώτη στάση ήταν κλασσικά με αυτήν απο πάνω. Μου είπε να περιμένω μέχρι να τον πάρει μέσα της όλο γιατί τον βρήκε μεγάλο.Μόλις τον έβαλε καλά μέσα της κλείδωσε σε μία συγκεκριμένη στάση και ξεκίνησα να την γαμάω. Στα θετικά ότι στο σεξ συμμετείχε με βογγητά,φιλιά στο στόμα και γλύψιμο στα αυτιά και στον λαιμό. Αφού την ευχαριστήθηκα καλά σε αυτήν την στάση αλλάξαμε σε ιεραποστολικό παρακάμπτοντας το πισοκωλητο μιας και ήθελα να είμαι σε καλύτερηεπαφή μαζί της.
Στο ιεραποστολικό την γαμούσα και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Το δέρμα της ήταν μαυρισμένο μάλλον απο σολάριουμ και η υφή του ήταν βελούδινη και απαλή. Την γάμησα και στα γόνατα τρίβοντας την κλειτορίδα της και νιώθοντας την υβή της.
Της πρότεινα να χύσω στο στοματάκι της αλλά δυστυχώς δεν το παρέχει έτσι αντί αυτού αφαίρεσα την ασπίδα και όπως ήταν ξαπλωμένη άρχισα να χαιδεύω την βελούδινη της επιδερμίδα, τα όμορφα μπούτια της και το τριχωτό μουνάκι της. Όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή εναπόθεσμα μία γερή δόση σπέρματος πέριξ της κοιλιακής της χώρας και στα μπούτια της. Την καθάρισα προσεκτικά μου έδωσε ένα πολύ θερμό φιλί και αποχώρησε. Άλλη μία επιτυχημένη συνεύρεση καταγράφηκε στο palmare.
Εν κατακλείδι η Όλγα είναι κοπέλα αρκετά εξυπηρετική, ευγενική, με πολύ καλές υπηρεσίες σαφώς πολύ πιο πάνω απο τον μέσο όρο.Προτείνεται προς δοκιμή ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2017
Για να δούμε,θα μείνει καιρό να τη χαρούμε ή σύντομα θα το χάσουμε το κορμί...Λύπη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1