Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά τη Μαρίνα που δούλευε και στο Φυλής 109 και που πρόλαβα να δοκιμάσω μόνο μία φορά πριν φύγει από τη χώρα σύμφωνα με πληροφορίες,ο δρόμος της καύλας με έφερε στο ευρύχωρο σαλόνι του οίκου όπου η Όλγα πέρασε από μπροστά μου χαμογελαστή βγαίνοντας από δωμάτιο με προηγούμενον πελάτη.Δεν αποκόμισα πλήρη εικόνα λόγω του ελλιπούς φωτισμού και έφυγα,ακούγοντας όμως μια φωνή που μου έλεγε ότι έσφαλλα επέστρεψα μετά από λίγο και πέρασα στο δωμάτιο.
Η Όλγα είναι μια μετρίου ύψους ξανθιά Ρωσίδα milf τριάντα περίπου ετών με λίγα κιλάκια παραπάνω και με κυτταρίτιδα στον κώλο.Μπήκε στο δωμάτιο με χαμόγελο και έναν ελαφρύ δισταγμό για τις προθέσεις μου,έκανε κίνηση για γλωσσόφιλα στα οποία ανταποκρίθηκα εύκολα και άμεσα,η όλη συνεύρεση κύλησε σε πολύ ερωτικό κλίμα έστω και χωρίς τη βοήθεια της γλώσσας (μιλάει ελάχιστα Αγγλικά κι εγώ καθόλου Ρωσικά Κεφάλι σε τοίχο! ),κοίταζα τα πανέμορφα ανοιχτοπράσινα μάτια της που έλιωναν από γλύκα και δεν πίστευα στην τύχη μου ότι έκανα έρωτα με τέτοιο μωρό! Έρωτας Αφέθηκε να την περιποιηθώ και μου το ανταπόδωσε με φουλ συμμετοχή στη γάμευση.
Οι χώροι και η καθαριότητα κρίνονται οριακά αξιοπρεπείς,η υπηρεσία ήταν ευγενική και δεν ενόχλησε,η πρόσβαση εύκολη λόγω μοτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2017
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.743
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, fouxter και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού