Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα για την Μιρέλα, ...ενώ είχα αποφασίσει να μην ξαναπάω σε αυτό και σε τέτοιο μπουρδέλο. Αντί για την Μιρέλα, βρίσκω την Άννα που στο σώμα ήταν σαφώς υποδιέστερη αλλά είχε περισσότερο συμπαθητικό πρόσωπο και (βασικό για εμένα κριτήριο) μελαχρινά μακρυά μαλλιά. Η Μιρέλα κάνει τα ρεπό της Άννας, οπότε είναι ζήτημα σύμπωσης να την συναντήσει κάποιος στο Καλλέργη 33

Τελευταία στιγμή αποφασίζω να μπω στο δωμάτιο ...στο ίδιο δωμάτιο. Όπως είπαμε στενό και ψυχοπλακωτικό με "ευχωρία" τουαλέτας. Τέλος πάντων.

Έρχεται η Άννα και αρχίζει με πολύ χαλαρωτικό τρόπο να με χαϊδεύει και να με γλύφει από το λαιμό μέχρι τα @@δια. Το έχω ξαναπεί ότι για να περάσει κάποιος ευχάριστα σε ένα μπουρδελο δεν είναι καθοριστική και μοναδική η προϋπόθεση να συναντήσει την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Σαφώς είναι πολύ σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό.

Αφού με "προετοίμασε" αρκετά έρχεται από πάνω μου και ως παμπόνηρη αρχίζει το ανεβοκατέβασμα χαϊδεύοντας τα μαλλιά της (αφού της είπα ότι αυτά με καυλώνουν πολύ) ρίχνοντας τα επάνω μου και πέφτοντας και η ίδια πάνω για να φθάνει να μου φιλάει το λαιμό.

Αρκετά καλά έως εκεί αλλά σκέφτομαι πως το καλύτερο θα ήταν να την γυρίσω στα τέσσερα. Δεν μπορώ να πω ότι είχε ιδιαίτερα ωραίο πισινό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε "ούτε για αστείο" στο έντονο σφυροκόπημα. Τέλειωσα και την χαιρέτησα.

Θα επαναλάβω ακόμη μια φορά ότι θα ήταν εξαιρετικά αν τέτοιες κοπέλες μπορούσα να τις βρούμε σε ανεκτά μπουρδέλα ή σε στούντιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού