Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Μιρέλα την γνώριζα από Φυλής 71Α (όροφος) που δούλευε παλαιότερα. Αποφάσισα να περάσω γιατί μου άρεσε ως γυναίκα και γνώριζα τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο. Με όσους πελάτες έτυχε να συζητήσω την ποιότητα των υπηρεσιών της καθώς και την συμπεριφορά της, όλοι σχεδόν μου την περιέγραφαν ως ψυχρή και αμέτοχη στο δωμάτιο. Είχα διαφορετική γνώμη γιατί δεχόμουν και καλύτερες (μάλλον) υπηρεσίες.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο (Καλλέργη 33) ήδη ψυχοπλακώθηκα γιατί ήταν τόσο μικρό που έμοιαζε με τουαλέτα. ...αλλά το ξεχνάω (προς το παρόν) για να προχωρήσω στα περαιτέρω. Έρχεται η Μιρέλα και όπως πάντα ξεκινά μια καλή περιποίηση. Αρκετά φιλική (γνωριζόμαστε εξάλλου) και συνεργάσιμη. Όμως δεν θέλω να μείνω για πολύ και την γυρίζω στα τέσσερα ώστε να βλέπω τον τουρλεμένο κώλο της και τον πανέμορφο λαιμό της. Τα μελαχρινά μαύρα μακρυά μαλλιά της, δεμένα αλογοουρά φθάνουν στην σχισμή του κώλου της και μου χαϊδεύουν το π//ο. Δεν άργησα να τελειώσω.

Είπα ότι δεν θα ξαναπάω σε τέτοιο μπουρδέλο με τόσο μικρά δωμάτια. Μακάρι να έβρισκα την Μιρέλα σε κάποιο στούντιο ή τέλος πάντων σε ένα άλλο μπουρδελο που να είναι κάπως ανεκτό.

Όμως ποτέ μην λές "ποτέ".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού