Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα το απόγευμα είπα να ξεκινήσω βόλτα από τα ακραία του Μεταξουργείου, στην οδό Αχιλλέως, Μαραθώνος κλπ. Αρχικά μπήκα στο Μαραθώνος 59 όπου η υπηρεσία μου μίλησε για την Ίνα που ξεκίνησε πρόσφατα την πορεία της στο χώρο του αγοραίου έρωτα ( αλήθεια ή ψέματα, λίγο με ενδιαφέρει). Πριν ολοκληρώσει την περιγραφή του προσφερόμενου προγράμματος, εμφανίζεται η κόπελα με μάυρο δαντελωτό βρακάκι και έκρως εντυπωσιακή στο σύνολο. Πρόκειται για μελαχρινή κοπέλα, ίσιο μακρύ μαλλί, σώμα με πιασίματα (σε καμία περίπτωση παχουλή), όμορφα μακρυά πόδια και το μόνο αρνητικό είναι το λίγο χαλαρό στήθος. Στη συνέχεια στο δωμάτιο, διαπίστωσα ότι δεν είναι πολύ ψιλή αλλά σχημάτισα λάθος αρχική εντύπωση λόγω των τακουνιών.
Δίχως λοιπόν να το σκεφτώ λόγω του απλού προγράμματος (έτσι κι αλλιώς αυτό «παίρνω» πάντα) πέρασα στο δωμάτιο. Ενημερώνω ότι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και 69. Λίγη αναμονή και κατέφθασε η κοπέλα με χαμόγελο και αρκετά καλή διάθεση. Βέβαια, η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη αφού δε μιλά καθόλου ελληνικά αλλά ούτε και αγγλικά.
Ως προκαταρκτικά, μόνο λίγα χάδια και πεταχτά φιλάκια. Όπως ανέφερα παραπάνω, κάνει απλό πρόγραμμα, μέτρια πίπα και καβαλάει πολύ ωραία από πάνω. Έχει ιδιαίτερα ανοικτά πόδια που βοηθούν στο «βαθύ» κάθισμα. Το τέλος με βρήκε στην πρώτη και μοναδική στάση χουφτώνοντας το αψεγάδιαστο κωλαράκι της και τους μηρούς της που δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας. Η ελαφρώς χαλαρή κοιλίτσα και στο στήθος δεν σε θέση να χαλάσουν την γενική τέλεια εικόνα μιας μελαχρινής κοπέλας (γύρω στα 25 έτη).
Συμπερασματικά, είναι από τις όμορφες παρουσίες στην περιοχή, με καλή διάθεση και εύκολα θα αποφασίσω να την ξαναεπισκεφτώ. Η κοπέλα είναι καθαρή όσο δεν πάει άλλο, το δέρμα της αρκετά απαλό (το καλύτερο σημείο από τη μέση και κάτω), έχει διακριτικό άρωμα και καθαρή αναπνοή.

Υ.Γ. Σε αναμονή της Μαρσέλας η οποία θα δουλεύει με την Ίνα ως ντουέτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ίνα
Υπηρεσίες
cretan_nudist
Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
828
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 targetass, professorx, black crow και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού