Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ελένη είναι μia γυναίκα ετών 40 κατά τα λεγόμενα της, αλλά σίγουρα από 50 έως 55, έχει ένα μέτριο ανάστημα, φοράει ένα διχτυωτό λευκό φόρεμα που τονίζονται τα στητά βυζιά της όπως επίσης και οι καμπύλες της, κατάγεται από την Ρωσία.
Ήρθε στο δωμάτιο και με ευδιάθετη διάθεση αν και κουρασμένος αρχίσαμε τα φιλιά που από μέρους της μετατράπηκαν σε γλωσσόφιλα, συνέχεια με την μαεστρική της γλώσσα πέρασε αρχίδια και κορμό για να αρχίσει ένα αρκετά όμορφο και τυπικό στοματικό σεξ, συνέχεια με φιλιά από μέρους της στο σώμα μου, και εγώ παράλληλα να της ρίχνω πουτσοχαστούκια στο προσωπάκι της. Δυο στάσεις με εκείνη στα τέσσερα να αντέχει και ιεραποστολικό για να έρθει το τελείωμα ενώ έμεινα πάνω της για αρκετά λεπτά ύστερα από δική της πρωτοβουλία, κουβέντα και αναχώρηση.
Για δέκα ευρώ δεν περιμένεις και πολλά πράγματα αλλά η συγκεκριμένη κυρία ξέρει ένα πράγμα, ξέρει να είναι σεβαστή στο πρόσωπο του πελάτη και ανταποδίδει την γενναιοδωρία εντός της κλίνης που της προσφέρεις. Ο χώρος καθαρός γενικά και η υπηρεσία πολύ γρήγορα χτυπά πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
sotirakis69
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
517
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, dimmits, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού