Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαριάννα είναι καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη, πρώτη μέρα στην δουλειά.'Εχει μαλλιά ξανθά ανοιχτά καρέ,λευκό δέρμα,είναι κανονικών κιλών με στήθη δυάρια.Στην σωματοδομή και στο πρόσωπο είναι πανομοιότυπη με Πωλίνα,Γιάννα και Βικτώρια του μαγαζιού.Αποφάσισα να την δοκιμάσω και έδωσα στην ευγενική υπηρεσία το αντίτιμο.
Η κοπέλα έφθασε στο δωμάτιο φορώντας ένα ροζ διχτυωτό ολόσωμο και κόκκινα εσώρουχα που έκαναν καλό συνδιασμό με το χρώμα μαλλιών και δέρματος της.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά και τα Αγγλικά της είναι τα βασικά.Την πλησίασα και άρχισα να την χαιδεύω.Για προκαταρκτικά κάναμε μερικά φιλάκια στην αρχή που αργότερα δυστυχώς δεν επαναλήφθηκαν. Όπως ήταν ντυμένη άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της μέσα απο το κυλοτάκι της. Κάναμε διάφορες αγκαλιές,φιλάκια και τριψιματάκια και η ανόρθωση του ηθικού δυναμικού επιτεύχθηκε καίρια.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι,η Μαριάννα πήγε να τοποθετήσει την καπότα αλλά της έδειξα να μου κάνει πίπα χωρίς αυτό. Το καθάρισε με μωρομάντηλο.Πλησίασε και άρχισε να τον γλύφει αναγνωριστικά με την γλώσσα της σαν παγωτό.Τον έφτυσε και πέρασε σε ένα καλό handjob.Της είπα να περάσει στο τσιμπούκι. Μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της και αφου την καθυσήχασα ξεκίνησε να σπατουλάρει με την γλώσσα,κατόπιν τον ρούφηξε μέσα.Το τσιμπούκι της ήταν μέσου βάθους,με χρήση χεριού που κατόπιν το απέσυρε και καλής ηδονικότητας. Της έκανα νόημα να γλύψει και τους όρχεις αλλά την είδα λιγάκι διστακτική και χαμογελαστή οπότε δεν την πίεσα περισσότερο.
Περάσαμε στην στάση του 69 και άρχισα να γλύφω την μουνάρα της με την Μαριάννα να έχει περάσει σε ένα επιδέξιο handjob.Tης είπα να τον γλύψει και άρχισε να τσιμπουκώνει με χέρι.Αφού χόρτασα γλύψιμο και το ευχαριστήθηκε και η κοπέλα της είπα να περάσουμε στο σεξ.
Η Μαριάννα πέρασε την καπότα και της είπα να έρθει απο πάνω μου.Μου έκανε νόημα να περάσουμε σε κάποια άλλη στάση που θα την βόλευε καλύτερα,αλλά αφού με είδε να επιμένω πήγε να με καβαλήσει σε reverse cowgirl.Tης είπα να με καβαλήσει με την κανονική φορά. Έβαλε το εργαλείο μέσα της και άρχισα να την γαμάω και να γλύφω τα βυζάκια της.Της έκανα νόημα να έρθει κοντά μου και να με γλύψει σε λαιμό και αυτιά.Η κοπέλα ανταποκρίθηκε και όσο την γαμούσα πιπιλούσε το αυτί μου και ένιωθα την καυτή της ανάσα.
Στην στάση του πισοκωλητού συνέχισα να την γαμάω,στα δυνατά καρφώματα η Μαριάννα βογγούσε απο ηδονή ανάμικτη με πόνο.Πάρα ταύτα η στάση της ήταν σωστή χωρίς να κλέβει και δεχόταν τις παλινδρομήσεις.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να την γαμάω σε διάφορες παραλλαγές, σε στενή επαφή,γονατιστά,με τα πόδια της ψηλά. Τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα,αν και όπως κατάλαβα μάλλον πονούσε λίγο.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και παίζοντας με το μουνί της (δάχτυλο δεν δέχθηκε) ολοκλήρωσα πάνω στην κοιλιακή της χώρα.Την σκούπισα και η συνεδρία ολοκληρώθηκε ευχάριστα.
Εν κατακλείδι η Μαριάννα σε υπηρεσίες κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, παρέχει ελεύθερο στοματικό, 69 και στις στάσεις δεν κλέβει.Είναι συμπαθητικής εμφανίσεως. Περιθώρια βελτιώσεως υπάρχουν. Επίσης να σημειώσω ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με τον χρόνο απο πλευράς υπηρεσίας και κοπέλας.Προτείνεται προς δοκιμή μιας και οι υπηρεσίες της είναι πάνω απο τον μέσο όρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.969
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού