Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην βραδυνή βάρδυα περίμενα να βρώ την Αλίνα, αλλά για ωραία μου έκπληξη βλέπω μια νεοεισαχθείσα "Θεσσαλονικιά" (όπως μου την περιέγραψε η γνωστή τσατσά) με όλα όσα μου αρέσουν πάνω σε μια γυναίκα.

Μελαχρινή με πολύ μακρυά μαλλιά, ωραία μάτια, ωραίο στητό σωματάκι, λεπτούλα και με έντονες καμπύλες. Περίπου 22-26 ετών.

Σκέφτομαι για μια στιγμή, ότι επειδή είναι τόσο ωραία (πρόσωπο/σώμα) και νέα στην ηλικία και στη δουλειά άρα θα είναι σχετικά αμέτοχη και άπειρη μέσα στο δωμάτιο. Πήγα να φύγω, αλλά τελευταία στιγμή (ευτυχώς) αποφασίζω να μπώ στο δωμάτιο.

Σε λίγο έρχεται η κοπέλα μας και κλείνοντας με κοιτάζει λοξά όλο πουτανιά και νόημα κατεβάζοντας τα μάτια της στα πισωκάπουλα της για να οδηγήσει και το δικό μου βλέμα προς τα εκεί.

Έρχεται αργα και σέρνεται από πάνω μου. Τα μακρυά της μαλλιά έπεφταν πάνω μου και μου έκοβαν την ανάσα από την καύλα. Τοποθετεί με τα χείλη το προφυλακτικό και αρχίζει την περιποίηση προκαλώντας μου την αίσθηση ότι δεν βιάζεται καθόλου. Παρα λίγο θα τέλειωνα χωρίς να συνεχίσω στα περαιτέρω. Ελέγχομαι τελευταία στιγμή και της χαϊδεύω το κωλομάγουλο για να πάρει στάση.

Για μεγάλη μου έκπληξη, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει αργά ...σκέτη τρέλα

Δεν άντεξα άλλο, την γυρνάω στο πισωκολλητό και βλέπω το θεσπέσιο κώλο της ντυμένο με τα μαύρα μακρυά μαλλιά της να μου στέκεται πανέμορφα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ και τέλειωσα...



Σύγουρα θα επανέλθω για να εμπεδώσω κάθε λεπτομέρεια της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2009
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού