Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψις τας μικράς ώρας της 30/06. Εργαζομένη η Σαμάνθα. Πρόκειται περί ευειδούς πόρνης με βαθύχροον κόμην απολήγουσα εις πυκνόν πλόκαμον, πρόσωπον ηδυπαθές με μεγάλους οφθαλμούς και λεπτόν λίαν διεγερτικόν σώμα. Οπωσδήποτε αι γυναί αυτού του γονοτύπου δεν διακρίνονται δια το μέγεθος ή το σχήμα του στήθους των χωρίς τούτο να σημαίνη ότι το εν λόγω τμήμα της εξεταζομένης δεν ήτο ευχάριστον εις την όψιν ή την αφήν.



Εξ αρχής παρετηρήθη θετική προδιάθεσις και μολονότι η αναμονή εν τω δωματίω ήτο ασυνήθως μακρά, η πράξις ήτο ευχάριστος. Μετά ποικιλίαν διαφόρων θωπειών ηκολούθησεν πεολειχία μετρίας τεχνικής και διείσδυσις εις υπτίαν στάσιν όπου η συμμετοχή ήτο αρκετά καλή, άνω του μέσου όρου. Υποθέτω όμως ότι εντέχνως προκαλούσεν ή ήθελε να προκαλέση επιτάχυνσιν της κορυφώσεως, στόχος ουχί δυσκόλως επιτυγχανόμενος λόγω κυρίως της ωραίας θέας την οποία απολαμβάνει ο συνουσιαζόμενος και της συμμετοχής της.



Ομοιάζει εν πολλοίς προς την συνάδελφόν της Γκαμπριέλλαν της ιδίας αλύσου σπουδαστηρίων (Αχαρνών 85 - Φρατζη 47 - Αγ. Μελετίου 37), είναι όμως ωραιοτέρα. Εάν θέλη να εξελιχθή επαγγελματικώς θα πρέπη να αποφύγη το παράδειγμα εκείνης ήτις μετά μικράν σταδιοδρομίαν, εβαρύνθην και σήμερον δέχεται αρνητικάς κριτικάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kazanas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού