Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 39 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τρίτης πρός Τετάρτη στις 01.40 . Βόλτα σέ όλα τα σπιτάκια της Λιοσίων και πέριξ αυτής που ήταν ανοιχτά , φτάνοντας στην Εξηκίου είδα το πολυτελές ασημί αυτοκίνητο έξω από τα 18άρια άρα σίγουρα σε κάποιο από αυτά θα ήταν η Κατερίνα η Ελληνίδα , μπήκα πρώτα στο γ όπου δούλευε μια Καμέλια , έτσι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα θα δουλεύει στο α ανέβηκα απλά για να την χαιρετήσω.
Ανέβηκα την σκάλα και με υποδέχτηκε η Κατερίνα ντυμένη με ρούχα , καλησπέρα τώρα θα ξεκινήσεις την ρώτησα , γέλασε και μου είπε ότι σήμερα δεν δουλεύει αυτή...έχω μια καινούργια κοπέλα την Μισέλ , βγήκε στο σαλόνι μια ξανθιά κοπελίτσα ψηλή με κανονικό σώμα ενδιαφέρων μουτράκι πολύ ωραίο κώλο και μικρό στήθος . Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69 .
Εμφανισιακά δεν είναι κοπέλα που την προσπερνάς έτσι δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να την δοκιμάσω . Μπήκα στο δεξί δωμάτιο , η Κατερίνα μου έδωσε πετσέτα έτσι έκανα και ένα ντουζάκι . Μετά από λίγο ήρθε η Μισέλ στο δωμάτιο , κάπως απόμακρη , μιλάει λίγο ελληνικά και αγγλικά , είπε ότι είναι Ρωσίδα 19 ετών , εγώ λίγο παραπάνω την έκανα...
Την πλησίασα της έβγαλα τα εσώρουχα , άρχισα να την φιλάω στο λαιμό στα μικρά βυζάκια της και κάποια πεταχτά φιλιά στα χείλη , ο ρόλος της εντελώς παθητικός και αρκετά αμήχανη , δεν ήξερε αν πρέπει να με αγγίξει ή όχι... Την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και για λίγη ώρα έγλυψα το μουνάκι της , έδειξε να της αρέσει και χαλάρωσε αρκετά. Ξάπλωσα με την σειρά μου , κάθισε δίπλα μου και άρχισε να παίζει τον πούτσο μου και με κοίταζε , κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο και με σκούπισε . Πίπα αρχικά με αρκετό χέρι κάτι που στην συνέχεια βελτιώθηκε , σε αργούς ρυθμούς και όχι πολύ βαθιά.
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτό το μοντελέ ψηλό κορμί το πήρα στα όρθια πισωκολλητά , έχει ψηλά πόδια και έτσι για να βολεύομαι λίγο της είπα το αριστερό να το βάλει στο σκαλάκι της ντουζιέρας , την πήρα δυνατά και αντέχει ενώ είναι εντελώς αθόρυβη , λες και κρατιέται ούτε την ανάσα της δεν άκουγα .... Της είπα να πάμε στο κρεβάτι , κάθισα στην άκρη του και της είπα να με καβαλήσει με την πλάτη της προς τα εμένα , στηριζόμενη με τα χέρια της στα γόνατα μου ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου , κάπως άτσαλα αρχικά αλλά στην συνέχεια το βρήκε...τρίτη και τελευταία στάση την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι όπου την πήρα για λίγα λεπτά ακόμη , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω τραβήχτηκα έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα ανάμεσα στα μπούτια της και λίγο πάνω από το μουνάκι της .
Πήρε μωρομάντιλο από δίπλα σκουπίστηκε και πήγε μέσα να πλυθεί αφού με χαιρέτησε και με ευχαρίστησε... Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από τέταρτο , πιπίνα ψηλή με μοντελέ κορμί ωραίο προσωπάκι(για τα γούστα μου) αλλά γενικά είναι άγουρη στην δουλειά , πάντως παίρνει καλές στάσεις και το προσπαθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2017
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.716
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, Οξαποδω και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού