Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας πρός Τρίτη στις 02.00 . Βόλτα σε όσα σπιτάκια ήταν ανοιχτά στο μαγευτικό Μετάξι , κατέληξα εδώ , ανέβηκα τα σκαλιά πέρασα στο σαλόνι , η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι σήμερα δουλεύει μόνο μια κοπέλα η Αλιόνα , αυτήν έψαχνα γι αυτό άφησα και τελευταίο αυτό το σπίτι , απλά περίμενα για να βεβαιωθώ ότι πρόκειται όντως για την Αλιόνα που έψαχνα την έχω πετύχει σε βόλτες μου και στο Φυλής 109β.
Μετά από μερικά λεπτά βγήκε από το δωμάτιο στο σαλόνι , χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως όσες φορές την έχω πετύχει σε βόλτα μου , ξανθιά νταρντάνα Ρωσίδα με 1,5-2άρι βυζί γύρω στα 40. Το δεκαρικάκι βγήκε αμέσως από την τσέπη.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο , κρατώντας το προφυλακτικό και ένα μωρομάντιλο... Μιλήσαμε λίγο , πιο πολύ μου έκανε κομπλιμέντα , έβγαλε τα εσώρουχα της και τα άφησε δίπλα από το μαξιλάρι ,με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει , έπαιζα με το μουνάκι της , δεν μου είπε να ξαπλώσω αλλά το έδειξε με τς κινήσεις της , ανέβηκε από πάνω μου και φιλούσε με πεταχτά φιλιά όλο το σώμα μου , πιο πολύ έμεινε ανάμεσα στα μπούτια μου , δεν με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό ή όχι , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα πολύ καλή , αρκετά υγρή και βαθιά , πέρασμα από αρχίδια δεν έκανε αλλά δεν ζήτησα κιόλας , την σταμάτησα για να μην με τελειώσει και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα , κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , αναστέναζε και μου χαϊδεύει τα μαλλιά . Συνέχισα για λίγο ακόμη μέχρι που με τράβηξε από το κεφάλι για να με φιλήσει...
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό , πάρα πολλά φιλιά ενώ με τραβούσε να μπω πιο βαθιά μέσα της , γενικά φαινόταν να έχει ανάψει για τα καλά από πριν με το 69 , την σήκωσα και την πήρα στα όρθια με αυτή να στηρίζεται στον τοίχο και τέλος την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , αφού έγλυψα λίγο ακόμα το μουνάκι της την πήρα πάλι πισωκολλητά με γρήγορους και δυνατούς ρυθμούς , κάτι μονολογούσε στην γλώσσα της και δεν κατάλαβα ...Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω , βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να χύνω στην κωλοτρυπίδα της και στα μουνόχειλα της , αυτή έβγαζε κάτι μακρόσυρτα oooooo ενώ ταυτόχρονα έπαιζε την κλητορίδα της και πασαλειβόταν με τα χύσια μου.....
Σηκώθηκε γρήγορα , πήρε τα εσώρουχα της στο χέρι με φίλησε με καληνύχτισε και έφυγε για να πλυθεί . Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από τέταρτο χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη . Μέτρια εμφανισιακά αλλά σε αποζημιώνει με την συμμετοχή της και την διάθεση της . Καλή για μία δοκιμή από μιλφάκιδες .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2017
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.112
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, fouxter και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού