Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 72 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την ειχα παρει μια φορα και αποφασισα να την παρω και σημερα. Στο υπογειο λοιπον βρηκα εναν αγενη τσατσο που μιλουσε ειρωνικα με εναν μαυριδερο. Εδωσα πενηνταρι και μου επριξε τα αρχιδια για το πενηνταρι. Καθως περιμενα στο δωματιο ακουγα τον τσατσο να συνεχιζει την συζητηση με τον μαυριδερο "θα γινει 15 εδω περα, να μην ερχονται οι πακιστανοι". Γενικα τον εβριζε μπροστα του, αλλα αυτος ηρεμος του συνομιλουσε. Τελικα ερχεται και η Νικη.
Η νικη λοιπον πρεπει να ειναι γυρω στα 30. Εχει ωραιο σωμα με πολυ ωραιο στηθος, μαλακο, που δεν ειμαι σιγουρος αμα ειναι πλαστικο, και ωραιο αφρατο κωλο. Γενικα το σωμα της εχει τα καταλληλα πιασηματα. Φατσα τωρα εχει μετρια αδιαφορη φατσα αλλα ειναι εκφυλη. Μαλλια τωρα ειναι πιασμενα με κοτσο, και μου κανουν για αλουστα, ωσες φορες την εχω δει. Την πρωτη φορα ειχα δει λιπαροτητα στο δερμα της και οχι ιδρωτα οπως ειχε πει εναν συναγωνιστης. Σημερα δεν το ειδα αυτο. Γενικα χανει αρκετους ποντους που δεν προσεχει την εμφανιση της.
Τεσπα χουφτωμα στο ορθιο και αρκετα χαδια, πηγαινε κοντα στο στομα για γλωσσοφιλα, αλλα δεν την ειχα αναγκη. Μετα απο το φασωμα πηγαμε στο κρεβατι, οπου πηρε με σχετικα ωραια πιπα με καλο περασμα απο τα αρχιδια. Σταθηκα ορθιος στο κρεβατι για να απολαυσω καλυτερα την πιπα, οπου και εκει τα πηγε μια χαρα και με τον mouthfuck. Στο σεξ τωρα συμμετειχε καλα στην ιεραποστολικη σταση, και εκανε αλλη μια προσπαθεια για φιλι οπου εκανα για αλλη μια φορα τον Τσανγκ. Καλη συμμετοχη με θερμη αγκαλια και φιλακια. Την γυρισα για να τελειωσω. Πηγε αρχικα να τον βαλει στο στομα, αλλα της διευκρινησα πως στοχευα το προσωπακι της. Εφαγε και το χυσιμο της και ελαβε τελος η τελετη. Μετα προσπαθησε αυτη να πιασει την κουβεντα και ανταλαξαμε δυο τρεις βλακειες.
Το συμπερασμα για μενα ειναι οτι εχει αρκετο ωραιο σωμα, και πολυ καλη συμμετοχη. Στο σεξ μπορει να κανεις και ενα δυο πραγματα παραπανω απο αυτα που δεν σε αφηνουν αλλες κοπελες. Αλλα χανει στο προσωπο και κρατω επιφυλαξεις για την καθαριοτητα της. Εγω δεν μυρισα κατι φυσικα, αλλα δεν εχω και καλη αισθηση της οσφρησης.
Γενικα προτεινεται, αλλα σας συμβουλευω να ειστε προσεχτικοι με το τι κανετε μαζι της. Καλο θα ηταν μην κανετε κατι ελευθερο μαζι της.
Δεν θελω να σας πατροναρω, μεγαλα παιδια ειστε. Την γνωμη μου λεω απλα.
Επισης ο οικος ειναι για τον πουτσο στο θεμα καθαριοτητας. Χυμενα σεντονια συνεχως και βρωμικα.
Για την εμφανιση της κοπελας τωρα θα βαλω ενα 7 επειδη μου αρεσει το σωμα της, αλλα ευκολα ειναι και ενα 6 η 5.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νίκη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
198
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, professorx, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού