Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχω ξαναπεράσει απ το εν λόγο σπίτι μα πάντα με αφηνε αδιάφορο η κοπέλα... σήμερα συνάντησα την όπου συνάντησα την milf ελληνίδα Μαρία....Εχουν ειπωθεί σχετικά πράγματα για αυτή και στο παρελθόν αν δε κάνω λάθος..Το σώμα και συνολική της εμφάνιση ανετα αγγίζουν το 7.. ίσως και παραπάνω, αδύνατη, φαίνεται η ηλικία της, υποθέτω 40+, σίγουρα αν πέρναγε δίπλα μας στο δρόμο... τουλάχισοτν θα τη κοιτάζαμε...απο πίσω...Μικρό στήθος, με πανέμορφες ρώγες..Και αυτή όσο και η τσατσα ήταν....απίστευτα ευγενικές... χαμόγελαστή, ευδιάθετη, γλυκομίλιτη... όλα τα λεφτά! φυσικά... πέρασα....και δεν το μετάνοιωσα..

Ξεκινήσαμε με ..κουβέντα για τα tattoo μου, θέλει και αυτή να κάνει ένα tribal στη μέση, και.. είμαστε το ίδιο ζώδιο.. γεννημένη στις 15 Νοέμβρη για όποιον ενδιαφέρεται!!!

πολύ καλή αργη βασανιστική πίπα, επικεντρωμένη στο πουτσοκέφαλο και δουλευε πολύ τη γλώσσα της... αφηνε πιασιματάκια, χαδάκια... πήρε τη πρωτοβουλία και ανέβηκε απο πάνω για λίγο..πραγματικά αυτή η γυναίκα ξέρει να κουνιέται... Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα για το σφυροκόπημα τιμωρία - φινάλε!! τα πνιχτά της βογγητα, και το πολύ καλό της στήσιμο με όδήγησαν στο να τελειώσω...

Πάντα ευγενική με χαιρέτησε, ενώ η τσατσα, μου άνοιξε και τη πόρτα κατα την έξοδο..

γενικά δεν πιστεύω ότι κάποιος θα κλαψει το 20αρικο... προσωπικά περασα πολύ καλά, ήταν μια όμορφη εμεπειρία και θα ξαναπάω, αν θέλω κάτι σε Milf... Οι υπηρεσία πολύ καλές, καθαρα, ευγενια και όμορφη κοπέλα, λαμβάνοντας υπ όψην και την ηλικία της.. αξίζει τουλάχιστον μία επίσκεψη!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2007
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
53
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού