Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα βάλει στο μάτι από όταν εργαζόταν στα Δυδίμου 20 κ 22. Αδύνατο, ψιλό μιλφ, με ξανθό μαλλί, πρόσωπο που εμένα προσωπικά μου θυμίζει την ... Τσαπανίδου, αδύνατο σώμα, στρογγυλό όμορφο βυζί, σφιχτή επιδερμίδα, μαυρισμένο κορμί, κ βλέμμα ... μυστήριο.

Αφού την είχα χάσει τον τελευταίο καιρό, την εντόπισα πρόσφατα εδώ να εργάζεται μερικές μέρες στη 2η βάρδια. Ορμόμενος με καύλες λοιπόν, πάω να την επισκευτώ βραδάκι. Στο τσαρδί (κ στη γειτονιά γενικά ... ψυχή). Η υπηρεσία μου την ανακοινώνει, εμφανίζεται κ η μυστήρια Άννα, μου πετάει ένα μυστήριο 'γεια σου' καθώς περπατάει ... μυστήρια, το οποίο κ με μανγήτισε οδηγώντας με στο δωμάτιο. Αρκετά καθαρό μπορώ να πω. Γδύνομαι κ την περιμένω.

Εμφανίζεται λοιπόν με ένα μυστήριο ύφος, γδύνεται αργά αργά δίπλα μου, κ έρχεται πάνω μου κ μου αρχίζει τα προκαταρκτικά. Γλύψιμο στο κορμί, με έμφαση στις ρώγες κ το λαιμό, συνεχίζει προς τα κάτω. Απαλά απαλά, ηδονικά μου γλύφει τα παπάρια, το κορμό του πέους .. όλα αυτά για αρκετή ώρα. Με είχε κατακαυλώσει. Πάει για ακάποτη πίπα, όπου κ την σταμάτησα να μου φορέσει σκουφάκι, μιας κ δεν είμαι fan. Μου αρχίζει την πιπούλα, αισθησιακή, καυλωτική, καθώς χάιδευα το σφιχτό κορμάκι της κ χούφτωνα τα όμορφα βυζάκια της. Σε κάποια φάση της λέω να σταματήσει, ξαπλώνει σιγά σιγά, αρχικά μπρούμητα, όπου της είπα να γυρίσει προς ιεραποστολικό για να την κοιτάω παράλληλα. Επειδή ήμουν έτοιμος να χύσω, μπήκα σιγά σιγά μέσα της, κ κάναμε ένα ιεραποστολικό όμορφο, όπου με είχε αγκαλιά κ μου έγλυφε/φίλαγε τους ώμους κ το λαιμό, καθώς ευχαριστιόμουν την όμορφη διείσδυση στο στενό σχετικά μουνάκι της. Ψινόμουν να δοκιμάσω κανά γλωσσόφιλο, αλλά είπαμε, μυστήρια είναι, μη μου βγάλει καμιά μυστήρια παναγία. Καθώς ένιωθα το τέλος να πλησιάζει, της σήκωσα το πόδι στον ώμο, άρπαξα τη βυζάρα της κ άρχιζα να την πηδάω δυνατά, μέχρι που τελείωσα. Ντύθηκε σιγά σιγά, με αποχαιρέτησε κ εξαφανίστηκε με ένα μυστήριο τρόπο από μπροστά μου ...

Όμορφο milf, τίμιο, με ωραία προκαταρκτικά, αλλά χωρίς πολλές πρωτοβουλίες για άγριο sexάκι. Δε σου δίνει την εντύπωση άλλωστε για pse έτσι όπως σαλωνίζει. Οπότε μην περιμένετε καμιά super συμμετοχή με κραυγές, ιστορίες κτλ. Περισσότερο διεκπαιρωτική θα έλεγα. Αλλά την είχα αποθυμένο δε με χάλασε στην τελική.

Τώρα στη συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες, το 7άρι πάει περισσότερο για τις υπηρεσίες, γιατί η συμμετοχή κ η διάθεση δεν ήταν κ κάτι φοβερό. Το πάρκινγκ 10 λόγω μηχανής, αλλά γενικά δεν υπήρχε κ ψυχή τέτοια ώρα μεγάλης δευτέρας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2017
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
654
Πόντοι:
2.297
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, professorx, TOMMY DEVITO και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού