Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας ακούσει - ή καλύτερα διαβάσει- ΤΟΣΑ πολλά για τη Μιλένα, είπα να επισκεφτώ και εγώ την κοριτσάρα αυτή. Χτες λοιπόν γύρω στη μια το μεσημέρι βουρ για φυλής....

...Με το που μπήκα περίμεναν άλλοι 3. Όταν βγήκε η Μιλένα είδα ένα πλασμα ψιλόλιγνο, ξανθό, καστανομάτικο με ένα πονηρο-πρόστυχο χαμέγελο. Στήθος μικρό και μέτριο για τα δικά μου γούστα, κορμι όμως δυναμίτης, μουνάκι με τουφίτσα. Από τις περίγραφές των συναγωνιστών η αλήθεια είναι πως εμφανισιακά περίμενα κάτι πιο δυνατό στο πρόσωπο, αλλά δε με χάλασε καθόλου η παρουσία της (εκτός βέβαια και αν εμφανίστηκε άλλη "Μιλενα" αλλά δε το νομίζω...)

Στα διαδικαστικά τώρα, είπαμε δυο τρεις κουβέντες μου εξήγησε πως δεν ξνωρίζει Ελληνικά, αλλά πάντα χαμογελαστή -αν και μου φάνηκε λίγο κουρασμένη. Δικαιολογημένα όμως γιατί όση όρα περίμενα στο δωματιάκι (κανά 15λεπτό περίπου!) η πορτα του "μαγαζιού" ανοιγοέκλεινε συνεχώς, μιλάμε για κίνηση στο εν λόγω μαγαζί...

Όταν λοιπόν ήρθε, ξεκίνησε με κάποια φιλάκια, χάδια και καραμέλωμα των @@@διών, με ιδιαίτερη προσοχή και χαδάκια. Όταν πλέον έγινα τούμπανο μου φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πίπα πολύ καλή, και deepthroating...Αυτο σε σπίτι πρώτη φορά το συνάντησα και μπορώ να πω πως το εκτίμησα ιδιατέρως...Στη συνέχεια με καβάλησε με χαλαρό ρυθμό, και επιταχύνοντας σιγά-σιγά τελείωσα στο στόμα της (εννοείται με προφυλακτικό).

Αξιομνημόνευτη εμπειρία! Από τα άριστα στανταρ της Φυλής, στο μόνο αρνητικό ή "μουγγή" συμμετοχή της, και για αυτό και το value/money δεν είναι δέκα. Ειδικά όσοι είναι λάτρεις της πίπας, νομιζω πως έχουμε βρει κάτι πολύ καλό. Συνίσταται ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2007
Όνομα κοπέλας
Μιλένα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού