Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τρίτη και τελευταία κριτική για τη Βερόνικα, στο Κ63 δεξιά. Η τσατσά μου τη σύστησε για Ρωσίδα, αλλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της την κόβω μάλλον για Ουκρανίδα. Η κοπέλα είναι περι τα 35, μετρίου αναστήματος, μαύρα μαλλιά, κορμί αρμονικό χωρίς περιττά κιλά, μέτριο βυζί, μέτριος κώλος, βλέμμα σεξουαλικό, γεμάτο υποσχέσεις. Δε μιλάει Ελληνικά ούτε Αγγλικά, γενικά δε πολυμιλάει.

Στο δωμάτιο φάνηκε αντάξια των προσδοκιών από μια έμπειρη σοβιετική πόρνη. Τα προκαταρκτικά της ήταν δυνατά, η ακάλυπτη πίπα της βαθιά και με διάρκεια, αν και επικεντρωμένη στον πούτσο χωρίς περιποίηση αρχιδιών και τριγύρω περιοχής. Αφού με έφερε στο 110% της στύσης μου και ήμουν έτοιμος να εκραγώ, μου πέρασε καπότα και άρχισε να με καβαλάει δυνατά και αισθησιακά. Τη φιλούσα σε βυζιά, λαιμό, όπου μπορούσα, πήγα να κλέψω και κάποια γλωσσόφιλα αλλά δεν τα κατάφερα. Τη γάμησα και ιεραποστολικά, όπου και τελείωσα, με επίσης καλή συμμετοχή εκ μέρους της, με αληθοφανή βογγητά και αναστεναγμούς.

Γενικά, η Βερόνικα είναι καλή περίπτωση για την περιοχή, σίγουρα πάνω από το μέσο όρο όσον αφορά τις υπηρεσίες (ίσως και όσον αφορά την εμφάνιση). Ειδικά οι μιλφάκιδες αξίζει να περάσουν για μια δοκιμή.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2017
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.126
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., tsitsibirdis, sotis99 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού