Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Νίκη είναι κοπέλα,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασίματα,λίγω φαρδιά περιφέρεια και κάπως πλαδαρή. Έχει καστανόμαυρα μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα πάνω, πρόσωπο κάπως τραχύ.
Στο σαλόνι που παρουσιάστηκε δεν την είδα να έχει και πολύ όρεξη για να πω την αλήθεια,όσο έσερνε τα πόδια της και βαριόταν που ζούσε.Ο λόγος που πέρασα μαζί της ήταν το πρόγραμμα που ήταν ελεύθερο στοματικό,69,όλες οι στάσεις.Αν και δεν μου γέμισε τόσο το μάτι απο άποψη εμφάνισης αλλά και σαλοναρίσματος αποφάσισα να δαπανήσω ένα δεκάρικο.
Μπήκα στο δωμάτιο και η κοπέλα δεν άργησε να έρθει μιας και δεν είχε άλλο πελάτη.Την χαιρέτησα και μου είπε ένα ξερό γεια.Την ρώτησα απο που κατάγεται,δεν την είδα να έχει όρεξη για κουβέντα,παρόλο που όπως διαπίστωσα μια χαρά μιλάει τα Ελληνικά και μάλλον πρέπει να έχει εργαστεί επαρχία.Μετά από ένα αράδιασμα διάφορων χωρών απο μέρους μου Ρουμανιά,Βουλγαρία και Αλβανία μου είπε ξερά την Ρουμανία.Κατόπιν κατάπιε το αμίλητο νερό.
Όπως ήταν αφαιρεί εσώρουχα και πέρνει αμέσως το προφυλακτικό ανα χείρας για να μου το εφαρμόσει.Εγώ της είπα ότι προτιμώ ελεύθερο στοματικό που ανακοινώθηκε στο σαλόνι.Από την έκφραση του προσώπου της την είδα ότι δεν της πολυάρεσε η ιδέα. Πήρε ένα μωρομάντηλο καθάρισε το πέος και το πήρε στο στόμα της. Η πίπα της ήταν εντελώς στεγνή,απλά τον έβαζε μέσα στο στόμα χωρίς γλώσσα και τον έπαιζε μαλακία γρήγορα με το χέρι της.Πίπα της πλάκας δηλαδή.Εγώ την έβαλα σε πλάγια θέση έτσι ώστε να χαιδεύω το μουνάκι της. Την γύρισα σε 69 που είχε ανακοινωθεί αλλά έφερνε αντιρρήσεις, την έγλυφα στο μουνί της και μου έλεγε "Όχι Ρε!" Δεν ήθελα να την πιέσω περισσότερο μιας και είδα ότι δεν την πάλευε.Άλλωστε με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται. Της είπα να περάσει το προφυλακτικό.
Αρχικώς δεν ήθελε να ανεβεί απο πάνω αλλά αφου επέμεινα ανέβηκε.Άρχισα να την γαμάω ενώ το πρόσωπο της κοπέλας ήταν παγερό και ανέκφραστο όπως και το βλέμμα της που ήταν χαμένο στο άπειρο.Στην στάση αυτή στις διεισδύσεις δεν είχα κάποιο πρόβλημα καθώς η κοπέλα δεν έκλεβε.Της έγλυψα και λίγο τα βυζάκια της.Φυσικά σε πρόταση μου να με γλύψει λίγο στον λαιμό η να μου δώσει κανένα φιλάκι στο στόμα για να φτιαχτώ ασφαλώς αρνήθηκε.Ήταν κάτι που το περίμενα και δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση.
Περάσαμε στην στάση του πισωκολητού που μάλλον ήταν η αγαπημένη της καθώς δεν έχει οπτική επαφή με τον πελάτη όπως φάνηκε απο τα προσποιητά της βογγητά με σκοπό να με τελειώσει. Στην στάση αυτή δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και ήταν η μόνη που η κοπέλα κάπως συμμετείχε με τα βογγητά.
Στην στάση του ιεραποστολικού η κοπέλα απλώς ξάπλωσε αμίλητη και παγερή και με άφηνε να κάνω εγώ παιχνίδι.Όσο την γαμούσα της έπαιζα και την κλειτορίδα απο το μουνί αλλά η κοπέλα παρέμενε σε νεκρική ακαμψία. Συνέχισα να την γαμώ σηκώνοντας της το ένα πόδι ψηλά,κατόπιν γυρνώντας την στο πλάι.
Αποφάσισα να λήξω αυτήν την άγευστη συνουσία,αφαιρώντας το προφυλακτικό.Εκεί η Νίκη τσίνισε και μου μίλησε,αρνούμενη να την χύσω.Όμως αυτό το είχα συνεννοηθεί απο πρίν με την υπηρεσία παρουσία της. Δεν μπορούσε να αρνηθεί.Μου έδειξε να την χύσω στην κοιλιακή της χώρα. 'Εμεινε ξαπλωμένη ανάσκελα βυθισμένη στις σκέψεις της μάλλον σιχτιρίζοντας την μοίρα της που την έριξε στα μπουρδέλα ή ακόμα και εμένα.'Εκανα παιχνίδι χαιδεύοντας το μουνί της και ολοκλήρωσα απάνω στην κοιλιά της. Αν δεν ανέπνεε θα ισχυριζόμουνα ότι ήταν μία πλαστική κούκλα απο sex-shop.
Συνοψίζοντας για την Νίκη,έχω να πω ότι παρόλο που ήταν αρνητική σε κάποια σημεία και απρόθυμη, στο σεξ απλά καθόταν και τον έτρωγε χωρίς να κλέβει.Την εμπειρία θα την χαρακτήριζα ως μέτρια στο δεκάρικο αν όμως είχε άλλη τιμή πχ εικοσάρικο σίγουρα η γνώμη μου θα ήταν διαφορετική.Άποψη μου είναι ότι η κοπέλα δεν θα την παλέψει για πολύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2017
Όνομα κοπέλας
Νίκη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2017
Αφού μπορείς να γαμάς σε τέτοιο αντισεξουαλικό κλίμα,είσαι ήρωας!Με μία λέξη,φολάρα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1