Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 22 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βραδυνή επίσκεψη η δεύτερη μου επίσκεψη στον κοπέλα. Η πρώτη ήταν όταν το αεροπλανοφόρο ήταν εδώ, και ήταν το μόνο μπουρδέλο που δεν είχε κόσμο. Την πρώτη φορά λοιπόν είχα περάσει πολύ καλά, και αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω.

Αν και η ώρα ήταν περασμένη, η τσατσά ήταν πολύ ορεξάτη, και το κορίτσι μέσα στο χαμόγελο. Την πρώτη φορά είχε ανακοινωθεί anal, το οποίο με λίγο παζάρι το πήρα την δεύτερη φορά με έκπτωση Ματάκι

Η Σόνια είναι ένα αδύνατο μελαχροινό κορίτσι, με μακρυά μαλλιά, σχιστά παιχνιδιάρικα ματάκια, και ένα ωραίο ζουμερό κωλαράκι. Τα βυζάκια είναι 2άρια φυσικά, και ανταποκρίνονται στα παιχνίδια της γλώσσας.

Μια και πήρα anal, η κοπέλα άργησε λίγο γιατί ήθελε να κάνει ντουζάκι πριν. Ήρθε μυρωδάτη και χαμογελαστή. Με καύλωσε με ωραία προκαταρκτικά, και ανταπέδωσα με γλύψιμο στο μουνάκι της. Δακτυλοσκόπηση μπρος και πίσω αδιαμαρτύρητα, και έφτασε η ώρα της εισόδου! Ξεκινήσαμε με cowgirl αλλά ο στόχος ήταν άλλος! Έβαλε λιπαντικό στην καπότα και στην τρυπούλα της και αργά αργά το έβαλε στην σουφρίτσα της. Ανέβασα σταδιακά ρυθμό, και αυτή ανέβασε την ένταση από τις φωνούλες. Το τέλος ήρθε μέσα της και ένιωθα να με σφίγγει για να με στραγγίξει.

Βγήκα χωρίς ίχνος μερέντας ή οσμής, και έτρεξε να φέρει χαρτί. Ήρθε μαζί μου στο νεροχύτη και περίμενε να πλυθώ για να με στεγνώσει. Με ευχαρίστησε, την ευχαρίστησα, και αποχώρησε.

Γενικά μια τίμια επιλογή, με ένα φρέσκο κορίτσι.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Ettore, ydroxoos27 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού