Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 22 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή επίσκεψη στην περιοχή, και ο στόχος είχε μπει άλλη μία φορά στην Όλγα. Μετά την πρώτη φορά που την είχα συναντήσει δεν είχα και την καλύτερη εικόνα, αλλά οι συμβουλές φίλου από την Αθήνα που την γνώριζε από εκεί, βοήθησαν να ξεκλειδώσει η κοπέλα.

Η Όλγα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα που για να σου δώσει ότι μπορεί θέλει τον τρόπο της. Εκτιμά τα όμορφα λόγια, την αναφορά στο πόσο όμορφη είναι (χωρίς να έχει δείγμα ναρκισσισμού), και απαλή μεταχείριση στο στήθος και τις ρώγες. Δεν αρέσκεται στα δυνατά ζουλήγματα και δαγκωνιές εκεί, και μπορεί να ξενερώσει τόσο, που να σε ξενερώσει και εσένα.

Τσατσά στο σπίτι δεν υπάρχει, και το κρατάει όλο μόνη της. Το σπίτι και η ίδια είναι πάντα πεντακάθαρα, και δεν θα δεις πεταμένα σακουλάκια από καπότες στο πάτωμα, ή χυμένα νερά γύρω από το νιπτήρα.

Στα της πράξης, μετά την 3-4 φορά έδωσε και κανονικότατα γλωσσόφιλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει τίποτα ακάποτο, ούτε 69. Δεν παίρνει Αμερικάνους, Πακιστανούς και Αλμπάνια.

Αντέχει το καταχτύπι, ειδικά στα 4 όπου στήνεται άψογα. Σε cowgirl και reverse cowgirl το πάει πιο αργά και πιο αισθησιακά, σαν να το απολαμβάνει και η ίδια.

Μετά το τέλος, μια και δεν είχε χτυπήσει κανείς το κουδούνι έμεινε μαζί μου για τουλάχιστον 15 λεπτά και λέγαμε τα της ζωής μας.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.742
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Ettore, ydroxoos27 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2017
Ειναι το πιο καλο και ομορφο κοριτσι του κοσμου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1