Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία Ενδεικτική

Η Ελένη είναι ένα πολύ ώριμο μιλφ με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, λεπτή με μικρά βυζιά και κώλο. Από εμφάνιση δε λέει και πολλά ούτε στο πρόσωπο, ούτε στο σώμα αλλά η πίπα της είναι πολύ καλή, υγρή και ακάποτη. Έχοντας ανάγκη τα καλτ σκηνικά και καυλωμένος το μπλαζέ ύφος της που την έκανε να μοιάζει με παντρεμένη μαμά που διχάζεται με το αν πρέπει να μείνει πιστή στον άντρα της ή να χώσει στο ώριμο και έμπειρο μουνί της το σκληρό σαν πέτρα παπάρι του πιτσιρικά που ξεροχύνει βλέποντάς την.
Έτσι έδωσα το παράβολο πέρασα μαζί της.
Μετά από λίγο ήρθε και αυτή. Μου τον πήρε ανάμεσα στα μπούτια της και ταυτόχρονα ακουμπούσε στα μουνόχειλά της και τον έτριβε ηδονικά. Μετά από λίγο με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με άρχισε στο τσιμπούκι που αν το έκανε παραπάνω από 2' θα είχα χύσει ασύστολα.
Την έστησα στα τέσσερα και της τον έβαλα πισωκολλητά. Το μουνί της έχει σχετικά καλή αίσθηση, η συμμετοχή στο σεξ από μεριά της ήταν ικανοποιητική. Μετά από μερικές πουτσιές έχυσα μέσα της στην καπότα.
Πέρασα καλά μαζί της 6-7/10 με το δικά μου στάνταρ. Δεν αγγίζει την τελειότητα αλλά είναι μια τίμια επιλογή και ίσως θα την ξανάβλεπα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2017
Όνομα κοπέλας
Ελένη
P_G88
Μέλος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
62
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, Επιρρεπής, παπας βενεδικτος θ΄ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού