Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χτες βράδυ βόλτα στο Μετάξι. Τα στανταρακια δε δούλευαν οπότε προχώρησα σε δοκιμαστική καταδρομή στη Ναταλία. Από εμφάνιση πολύ σέξι. ηλικία μικρούλα κοντά στα 25. Καλό αδύνατο σώμα με ωραία φατσούλα και σκουλαρικάκι στο πάνω χείλος. Τατου στη μέση που με φτιάχνει. Αφού έκανα τη βόλτα γύρισα και πέρασα. Η τσατσά λίγο περίεργη αντιμετώπιση αλλά δεν έδωσα σημασία. Μπήκε, προκαταρκτικά καθόλου και καπότα για ένα καλό αισθησιακά τσιμπούκι. Κρατιόταν σε απόσταση οπότε δεν μπόρεσα να τη χουφτώσω που λέμε. Τα βυζιά δε τα δα ποτέ τα ακούμπησα λίγο τεντώνοντας τα χέρια μου και όλο αυτό το απόμακρο με έφτιαξε λίγο. Μετά έβαλε πολύ τζελ (πραγματικά πολύ στενή αλλά το τζελ με ξενερώνει και μόνο που το βλέπω) έβγαλε το κάτω μέρος και καβάλησε. Δε τη πίεζα ήθελα να δω ενέργειες απο μέρος της. Τελικά μετά απο λίγο έδωσα εγώ ρυθμό και στο τέλος τη γύρισα στα τέσσερα. Εκεί πραγματικά σε καλή στάση χωρίς να κλέβει στη σφυροκόπησα αρκετή ώρα μέχρι που ρθε το τέλος. Καλη περίπτωση χωρίς να μου άφησε κάτι καλό ώστε να τη βάλω στα στανταράκια. Καλές βόλτες μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναταλία
BerserkGuts
Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
128
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2017
Ηταν 15€ και την έριξαν..
έχει νευριάσει φαίνεται αλλά δεν θα της βγεί σε καλό..
27 Μαρτίου, 2017
όταν γύρισα αποφασισμένος ότι θα μπω εκεί παίχτηκε η στιχομυθία με τη τσατσά. Τη ρώτησα πόσο μου πε με περίεργο ύφος 10 και απάντησα οκ γιατί αλλού ζητάνε και 15 γιαυτό ρώτησα...
εκεί στράβωσε και μου λέει γιατί νομίζεις οτι ήρθες επειδή είναι 10 και όχι 15... εκεί στράβωσα λίγο με τη τσατσά αλλά επειδή με έφτιαξε η μικρή πέρασα. Μετά όταν έφυγα χαιρέτησα και με χαιρέτησε λες και δεν είχε γίνει τίποτα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2