Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 75 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αναποφασιστος σημερα δεν ηξερα αν ηθελα να γαμησω η οχι.. ενα 10ρικο μου περισευε οποτε το δοκιμασα σε κορασιδα που δεν ειχα ξαναπαρει..
Η Νικη ειναι μια ουκρανεζα 30φευγα με μετριο αδυνατο κορμι φατσα αδιαφορη προς ασχημη.
Δεν ξερω γιατι περασα δωματιο μαζι της ουτε μου αρεσε ουτε ειχα ορεξη...
Η Νικη μπηκε στο δωματιο και καταλαβα εξαρχης οτι ηταν πιωμενη..
Ορμησε πανω μου και προσπαθουσε επιμονα να μου δωσει γλωσσοφιλα.. τα αρνηθηκα αλλα αυτη επεμενε, μαλιστα μου την ειπε κιλας
γιατι δεν ηθελα.. της ειπα να μου κανει λιγα προκαταρκτικα και αρχισε να μου γλειφει το λαιμο τις ρωγες μου και μετα λιγο πιο κατω στον πουτσο.
Κανει πολυ καλη πιπα με deepthroat σαλιωμα και περασμα απο αρχιδια, γλειφει τα παντα στο περασμα της χωρις ενδοιασμο.
Της ειπα να μου περασει καποτα και ανοιξε τα ποδια της τραβωντας με μεσα στο μουνι της, με πηρε σφιχτα αγκαλια και κουνιοταν απο μονη της
για να γαμηθει.. την γαμουσα δυνατα και αυτη φωναζε και μου ελεγε γαμησεμε καβλουσκα. Σιγουρα το γουσταρει πολυ το γαμησι,εχει πολυ
καλη συμμετοχη και το δειχνει. Στα αρνητικα οτι το κορμι της ηταν ιδρωμενο και δε μου αρεσε και πολυ οπως ηταν σε αυτη την κατασταση.
Χωρις να την ρωτησω σηκωθηκα και εβγαλα την καποτα, αυτη καταλαβε το παρασυνθημα και τον πηρε ακαποτα στο στομα ρουφωντας τον.
Τραβηχτηκα λιγο απο στομα της και τα εχυσα ολα πανω στη μαπα της .. μετα τον ξαναεβαλε μεσα στο στομα της και τον εγλειφε.

Συμπερασματικα η Νικη ειναι μια κατω του μετριου εμφανισης ιεροδουλη αλλα με πολυ ορεξη και πολυ καλη συμμετοχη στο γαμησι.
Σιγουρα θα περασετε καλα μαζι της. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νίκη
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού