Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 18.15 . Πολύ μικρή βόλτα στοχευμένα στη Φυλής και γυρίζοντας και περνώντας με το αμάξι είδα ότι το στουντέλο ήταν ανοικτό , κατέβηκα για να δω ποια κοπέλα δουλεύει. Χτύπησα το κουδούνι και η υπηρεσία με πέρασε στο σαλόνι.
Μου είπε ότι δουλεύει η Άννα , το απλό πρόγραμμα 20 ευρώ , ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα 30 ευρώ. Για να δούμε και αυτή την Άννα σκέφτηκα καθώς περίμενα την κοπέλα να τελειώσει από το κινητό της και να βγει στο σαλόνι. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σαλόνι μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα γεμάτο ωραίο κώλο και 2.5άρια βυζιά .
Είπα στην υπηρεσία ότι θα περάσω , αυτή με οδήγησε στο δεύτερο δωμάτιο όπως μπαίνεις στην αριστερή πλευρά το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το δωμάτιο το πρώτο , της είπα ότι προτιμώ να περάσω στο άλλο δωμάτιο και τότε μόνο είπε ναι όπου θες...
Πλήρωσα έκανα το ντουζάκι μου και την περίμενα. Μετά από λίγο ήρθε , όσο έβγαζε τα άσπρα εσώρουχα της μιλήσαμε λίγο , είπε ότι είναι από Ρωσία 23 ετών , δεν μου έμοιαζε για ρωσώφωνη...αλλά οκ δεν τα έβαψα και μαύρα. Ξάπλωσα και με ρώτησε αν θέλω λίγο χαλαρωτικό μασαζάκι για αρχή , δεν έχω πρόβλημα απάντησα. Αφού μου έτριψε λίγο τα μπούτια και το στήθος...ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και στα αυτιά ενώ ταυτόχρονα έπαιζε τον πούτσο μου . Πήρε μωρομάντιλο και με καθάρισε , κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου και ξεκίνησε πίπα , μέτρια πίπα , μονότονη και με αρκετό χέρι , της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , το έκανε , της έγλυψα λίγο το μουνάκι , όσο την έγλυφα δεν μου έκανε πίπα μου τον έπαιζε μόνο και της είπα να σταματήσει.
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση της είπα να ανέβει από πάνω , το έκανε , αρχικά ήταν κάπως άβολα αλλά στην συνέχεια με καβάλησε καλά , καλή συμμετοχή γενικά και δεν χρειαζόντουσαν τα υπερβολικά βογγητά ... Αλλαγή στάσης ,στήσιμο στα τέσσερα , καλό στήσιμο , την γαμούσα πισωκολλητά και μάλαζα τα γεμάτα βυζιά της , συνεχίσαμε για λίγο έτσι μέχρι που ένιωσα ότι θα τελειώσω , της είπα ότι θα χύσω ή στον κώλαράκι σου ή στα βυζιά σου τι προτιμάς , μου είπε καλύτερα στα βυζιά . Της είπα να ξαπλώσει , έβγαλα το προφυλακτικό και ανέβηκα από πάνω της τοποθετώντας τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζόμπαλα της , γαμωνταστα μετά από λίγο έχυσα σε αυτά .
Σηκώθηκε σκουπίστηκε με μωρομάντιλα , πήρε τα εσώρουχα της στο χέρι , με χαιρέτησε και αποχώρησε . Έκανα πάλι ντουζάκι ντύθηκα και έφυγα. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15 λεπτά , αν εξαιρέσουμε την πίπα που πραγματικά ήταν μέτρια , για τα υπόλοιπα ούτε κρύο ούτε ζέστη , δύσκολα θα την προτιμήσω ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2017
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.098
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, pistolpit, Οξαποδω και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού