Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Tην Τζούλια την είχα γνωρίσει στο Διδύμου 27 όπου εργαζόταν παλιότερα και είχα γίνει πελάτης της μιας και με κέρδισε απο άποψη συμπεριφοράς και υπηρεσίων.Περνώντας σήμερα απο το Πιπίνου 65 όπου εργάζεται τελευταία την πέτυχα πρωινή, είχα καιρό να την δω και πέρασα μαζί της να θυμηθούμε τα παλιά.Πρόκειται για μιλφ Ρωσόφωνη,κοντή,λεπτή,με πολύ ωραίο σώμα,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της, όμορφα σιλικονάτα χείλη και τατού τον σκορπιό στον ένα της γλουτό. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι φουλ.
Στο δωμάτιο μόλις μπήκε μιλήσαμε λιγάκι και κατόπιν αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η Τζούλια άρχισε να με χαιδεύει και κατόπιν να με γλύφει με την γλώσσα της στις θηλές του στήθους μου,στα πλευρά και κατόπιν προτροπής μου σε λαιμό και αυτιά νιώθοντας την καυτή της ανάσα.
Κατόπιν η Τζούλια πέρασε σε ένα αισθησιακό τσιμπούκι, υγρό, αργό και πολύ καλής ηδονικότητας ενώ εγώ χάιδευα το μουνάκι της.Την γύρισα σε στάση 69 όπου έγλυψα την καυτή της μουνάρα και την κωλοτρυπίδα της με την Τζούλια να αναστενάζει απο κάβλα.
Πέρασμα προφυλακτικού,καβάλημα η Τζούλια απο πάνω και έντονη συμμετοχή με επιφωνήματα κάβλας. Την γαμούσα βαθιά, γλύφωντας τα μικράτης στήθη και φιλώντας τα καυτά της χείλη.
Επόμενη στάση το πισοκωλητό,όπου η Τζούλια είχε στηθεί καλά χωρίς να κλέβει και έμπαινα μέσα της βαθιά.Η αίσθηση ήταν πολύ καλή και τα καυλόλογα που μου έλεγε με είχαν ανεβάσει.
Συνεχίσαμε στο ιεραποστολικο σε διάφορες παραλλαγές,χωρίς να κλέβει η Τζούλια με πολλά φιλιά και αγκαλιές.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και κάνοντας παιχνίδι με το όμορφο κορμί της ολοκλήρωσα πάνω στην κοιλιακή της χώρα και τα στήθη της,επισφραγίζοντας μία ακόμα επιτυχημένη συνεύρεση μαζί της.
Συνοψίζοντας η Τζούλια είναι μία μιλφ η οποία θα πρέπει να δοκιμαστεί σίγουρα από όσους δεν την έχουν δοκιμάσει γιατί οι υπηρεσίες της είναι σαφώς πάνω απο τον μέσο όρο υπηρεσιών,είναι επικοινωνιακή αρκετά και ευχάριστος και ζεστός χαρακτήρας.Για τους συναγωνιστές που την ψάχνουν η Τζούλια εργάζεται στο μαγαζί αυτό καθημερινά απο 23.00 μμ-10.00 π.μ ενώ Παρασκευή,Σαββατο και Κυριακή το ωράριο της επεκτείνεται σε 23.00 μμ- 17.00 μμ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2017
Φίλε μου,για τιμή δεν αναφέρεις.
02 Μαρτίου, 2017
20 είναι
02 Μαρτίου, 2017
20 ευρω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3