Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 220 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι , πολύ σύντομη βόλτα λόγω περιορισμένου χρόνου κατέβηκα τα σκαλάκια και μπαίνοντας στο σαλόνι η ξανθιά υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Βιολέτα που την ξέρω και μια καινούργια κοπέλα δεύτερη μέρα στον οίκο η Χριστίνα .
Από το κουζινάκι εμφανίστηκε μια χοντρή κοπέλα γυφτο(τσιγγανο)Ρουμάνα με μεγάλη κοιλιά(όταν φοράει τα εσώρουχα κρύβεται ελάχιστα)και 4άρια βυζια , πρόγραμμα τα πάντα εκτός πρωκτικού και με σημείωση από την υπηρεσία ότι γλύφει και μπαλάκια...
Αποφάσισα να την δοκιμάσω μιας και δεν είχα χρόνο για περεταίρω ψάξιμο , περίμενα να αδειάσει δωμάτιο(και στα 3 δωμάτια για την Βιολέτα), πλήρωσα και πέρασα , φρεσκαρίστηκα και πολύ γρήγορα ήρθε η Χριστίνα στο δωμάτιο. Μιλάει και καταλαβαίνει κάποια ελληνικά , είπε ότι είναι 27 ετών απο Ρουμανία , έβγαλε τα εσώρουχα καθώς και το σι θρου κορμάκι που φορούσε και η κοιλιά της χύθηκε στην κυριολεξία , όταν δε “κατέβηκε ”και από τα τακούνια της η όλη εικόνα της έχασε ακόμα περισσότερο....
Πάντως έχει βυζάρες ...ελαφρώς πεσμένες φυσικά λόγω μεγέθους αλλά γεμάτες και ευχαριστιέσαι να πιάνεις ... ασχολήθηκα με αυτές λοιπόν για αρκετή ώρα , στην συνέχεια ξάπλωσα κάθετα στο κρεβάτι αφού στην ουσία έτσι με ώθησε το κορμί της.... Κάποια φιλιά στο στήθος και στην κοιλιά ήταν όλα τα προκαταρκτικά της , στην συνέχεια με το χέρι της έπαιζε τον πούτσο μου και μάλιστα πολύ άγαρμπα...σε σημείο μα πονέσω , το ίδιο άγαρμπη ήταν και η προσπάθεια της στο κάτι σαν ισπανική που προσπαθούσε να κάνει... παρόλο που μου είχε σηκωθεί συνέχιζε να με μαλακίζει , της είπα ότι είναι η ώρα να τον πάρει στο στόμα της , πήρε τον πούτσο μου στο σώμα της , πίπα ρηχή και αερόπιπα δεν καταλάβαινα τίποτα...αρχίδια δεν επιχείρησε να γλύψει παρά μόνο όταν της είπα και ήταν ένα απλό πέρασμα 5 δευτερολέπτων.
Της είπα να μου περάσει το προφυλακτικό , το έκανε και στήθηκε στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , την πήρα πισωκολλητά για κάνα 4λέπτο και μην έχοντας διάθεση (μίας και είδα ότι είχε μπόλικα σπυριά και στίγματα στην πλάτη )της είπα να ξαπλώσει να χύσω στο στόμα της και στα βυζιά της. Ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιού , έβγαλα το προφυλακτικό και όρθιος της έδωσα τον πούτσο στο στόμα της , πίπα για λίγο πάλι χάλια και αποφάσισα να πάρω τον πουτσο μου να τον παίξω μόνος μου , μετά από λίγο έχυσα λίγα στο στόμα και τα υπόλοιπα στις βυζάρες της.
Σηκώθηκε πλύθηκε και αποχώρησε από το δωμάτιο , στο δωμάτιο έκατσα περίπου δέκα λεπτά και δεν θα έχω να θυμάμαι τίποτα αλλό παρα μόνο τα ευμεγέθη μαστάρια της. Μηδενικά προκαταρκτικά άθλια πίπα , καλύτερα να περνούσα ακόμη μία φορά με την Βιολέτα που είναι σταθερά καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2017
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
163.734
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού