Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σε βραδινη τσαρκα στα περιξ της Λιοσιων ειπα να δοκιμασω αν αυτη η σπανια ευκαιρια του VFM μπουρδελου , επιπεδου studio αξιζει τον κοπο .
Η κοπελα αν και δεν εχει φωτο στο site ειναι ενα μικρο και αβγαλτο κοριτσι του σπορ απο τη Μολδαβια γυρω στα 22-23 με λιγες πρωτοβουλιες, αρκετη ορεξη βεβαια αν της φερθεις σωστα και εισαι καθαρος.
Στα του αγωνα αφου εδωσα το δωρακι στην ευγενικη και μη ενοχητικη υπηρεσια, μπηκα στο πολυ συμπαθητικο δωματιο με αρκετα ψηλα στανταρ καθαριοτητας και ανεμενα τη μικρη Λουση. Προκειται για ενα κοριτσι μελαχρινο γυρω στο 1,60 , ελαχιστα Ελληνικα για συνεννοηση με μικρο στητο στηθος 1,5αρι με το ζορι αλλα εναν ακρως πεταχτο κωλαρακο. Αρκετα διεκπεραιωτικη , χωρις γλωσσοφιλα και χωρις να θελει ιδιαιτερα γλυψιματα χαμηλα και δαχτυλα. Εχει μια αποστολη και θελει να την βγαλει εις περας αρκετα γρηγορα (κι αυτο φανηκε γτ μολις τελειωσαμε εφυγε σφεντονα) παρ'ολα αυτα αφου μου προσφερε το ελευθερο στοματικο της , μου περασε λαστιχο και ανεβηκε σε σταση cowgirl οπου και δε χριεαστηκα πολυ ωρα για να της καταθεσω τα υγρα μου μεσα της. Αρκετα στενη στο μουνακι της και με μικρα βογγητα για να βοηθησουν τη φαση, παντως θελει αρκετα χλμ. ακομα για να εχει ενθερμους οπαδους.
Το καλαισθητο του δωματιου, η καθαριοτητα και το ευρυχωρο ντους στα + της επισκεψης. Θα ξαναπροτιμηθει αμεσα με αλλη υποψηφια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2017
Όνομα κοπέλας
Lucy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
310
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού