Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μαρια οπως την παρουσιαζει ο υπηρετης στον οικο ειναι μια 25χρονη αλβανεζα ελαφρως σκουροχρωμη, το κυριοτερο χαρακτηριστικο της
ειναι τα μακρια μαλλια ραστα. Εχει ενα κενο αναμεσα στα δοντια οπως και ενα πιρσινγκ στο ανω αριστερο χειλος.Ειναι καινουρια στη δουλεια μια βδομαδα μου ειπε και δεν εχει ξαναδουλεψει πουτανα.Τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα.
Ειναι αδυνατη με αρκετα καλο κορμι και μεσαιο στηθος το οποιο δεν ειδα ποτε γιατι δεν εκανε κινηση να βγαλει το σουτιεν στο δωματιο.
Ειναι σεξι κοπελα η εμφανιση της δελεαζει. Εισοδος στο δωματιο οπου με βρηκε ξαπλωμενο να χαιδευω το καυλι μου... δεν εκανε κανενα
προκαταρκτικο και χωρις να εχει βγαλει εσωρουχα εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο στον πουτσο μου κανοντας μια αεροπιπα με πολυ χερι,για να ειμαι πιο ακριβης μαλακια μου τραβαγε. Δεν της παραπονεθηκα αλλα επειδη δεν ειχε νοημα να συνεχιστει κατι τετοιο ειπα να την τιμωρησω λιγο στα 4.. στηθηκε καλα με τα μακρια ραστα μαλλια της να ειναι απλωμενα στην πλατη της,αρχισα να την γαμαω δυνατα ενω κοιταζομασταν
στον καθρεφτη, αντεχει δυνατα χτυπηματα και δεν κλεβει.. η εντονη μυρωδια ψαροκασελας που αρχισε να ευωδιαζει το χωρο με χαλασε.
Την γυρισα κανονικη σταση οπου αρνηθηκε φιλακια σε στομα, μαγουλο, λαιμο, στηθος, γενικα δε θελει καθολου φιλια.
Με το που αρχισα να την γαμαω μου ειπε ελα μωρο μου τελειωνε.. ημουν στο 5λεπτο.Για τα επομενα πεντε-εφτα λεπτα που την γαμουσα μου επαναλαμβανε καθε 30sec το ιδιο πραμα. Την εχυσα ντυθηκε και εφυγε.

Συμπερασματικα η Μαρια ειναι μια εμφανισιμη κοπελα αλλα απο υπηρεσιες χανει πολυ και δειχνει οτι κανει αγγαρεια,κριμα την σεξι εμφανιση.Αυτη ηταν η προσωπικη μου εμπειρια μαζι της χωρις να σημαινει οτι θα περασετε και εσεις το ιδιο,οποιος θελει ρισκαρει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2017
Όνομα κοπέλας
Μαρία
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
496
Likes:
62.209
Πόντοι:
39.662
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού