Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά απο μηνιαία απουσία εκτός Αθήνας λόγω δουλειάς, σκεφτηκα απότην πρώτη μέρα της επιστρφής να κανω μια βόλτα στα γνωστα μας κόκκινα σπιτάκια ξεκίνησα λοιπόν την Τρίτη 25-9 στις 2 για τσάρκα και να δώ τι νέο παίζεται.
Μετά απο αρκετό περπάτημα στους δρόμους της Φυλής και ενώ ετοιμαζόμουν να στρίψω για Βικτωρίας, σκέφτηκα να πάρω ένα μάτι και στα τελευταία στη Φυλής ξεκινώντας απο το Φ54.
Ανέβηκα τις σκάλες και συνάντησα την παρα πολύ ευγενική κυρία υπηρεσίας.
Σε λίγο βγήκε απο το δωμάτιο ένας εκπληκτικός ξανθοκαυλομούναρος γύρω στα 165 με φυσικά στητά βυζιά όλο κούνημα και καύλα που παρά την κούραση λόγω δουλείας που είχα μου έκανε αμέσως ΚΛΙΚ. Όνομα Χριστίνα. Λέω στην υπηρεσία αν δεν την πειράζει να κάτσω λίγο να ξεκουραστώ. Η γυναίκα η οποία λόγω υφους και παρουσίας που μόνο για τσατσα δεν μοιάζει μόνο καφέ δεν είπε να μου προσφέρει,λέγοντας να ξεκουραστώ όσο θέλω.
Πέρασαν 2-3 πελάτες και απο το ύφος τους φαινονταν ευχαριστημένοι. Έτσι αποφάσισα, αν και στην αρχή της τσάρκας δεν είχα σκοπό για πήδημα, να περάσω. Τιμή 20 Ε.
Το δωμάτιο παρα πολύ καθαρό και τα σεντόνια στρωμενα λές και ημουν ο πρώτος που έμπενε.
Σε λίγο ήλθε η αποκάλυψη. Η κοπέλα με το χαμόγελο και τόσο οικεία μου έδωσε την εντύπωση ότι την ξέρω καιρό.Μου είπε ότι είναι απο κάποια πόλη της Ρωσίας.
Ξεκινήσαμε με 69, πίπα με προφυλακτικό ρουφόντας τον με πάθος και με έμφαση στο πουτσοκέφαλο με ταυτόχρονο χαϊδεμα στα αρχίδια, και ο βροντόσαυρος άρχισε να πετρώνει. Ξυρισμένο μουνάκι, πιασίματα ελευθερα παντού.
Στη συνέχεια με δική της πρωτοβουλία άλλαζε στάσεις δίνοντας μου την εντύπωση ότι είμαι με το κορίτσι μου στις μεγάλες της καύλες!
Καταλήξαμε μετά απο 10 λεπτά καυλοφάσεων σε πισοκολλητό.
Η θέα απο την φοβερή κολάρα της θεάς με τα φοβερά κουνήματα λές και ήθελε να τον καταπιεί μαζί καυλοβογγητά κρατώντας και χαϊδευοντας τις βυζάρες της με το τελικό σφυροκόπημα δεν άντεξα άλλο απο τέτοια καυλα κα ήλθε το τελικό αποτέλεσμα.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, η κοπέλα αξίζει για στούντιο με πολύ περισσότερα απο τα 20. Επισκεφθήτε τη και δεν θα χάσετε πριν αναβαθμιστεί και φύγει .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
24
Πόντοι:
2.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού