Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Αλιόνα είναι επίσης καινούρια άφιξη στην χώρα μας.Πρόκειται για Ρωσόφωνη μιλφ,ψηλή,νταρντάνα, με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα,ξανθά κοντά πλατινέ μαλλιά και πρόσωπο τραχύ.Πίσω στο ένα της κωλομέρι έχει τατού ένα φτερό.Μόλις την είδα ατσαλώθηκα δυνατά. Ήταν το σωστό timing να δοκιμάσω κάτι πιο ώριμο.
Κατέβαλλα το βυσσινί αντίτιμο στην υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Η Αλιόνα έφθασε φορτσάτη.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά και τα Αγγλικά της είναι επίσης πολύ φτωχά. Αμέσως αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε μιας η κοπέλα είναι δεκτική. Της έβγαλα την κυλότα και μαζί με αυτήν μπερδεύτηκε και το ένα της τακούνι.Το μουνάκι της είναι ελαφρώς τριχωτό κάτι που μου αρέσει, δουλεμένο και κατεβάζει υγρά όταν το χαιδεύεις και το γλύφεις.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι,ξεκινήσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά ενώ η κοπέλα κατόπιν προτροπής μου με έγλυψε και σε λαιμό και αυτί που καβλώνω αρκετά.Κατόπιν σκούπισε τον πούτσο με μωρομάντηλο και άρχισε το τσιμπούκι της το οποίο ήταν πολύ καλής ηδονικότητας και υγρό. Τα αρχίδια τα έγλυψε σε συγκεκριμένα σημεία και όχι ολικά μάλλον λόγω των τριχών.Στην στάση του 69 την έγλυφα ενώ η Αλιόνα άρχισε να κατεβάζει υγρά απο την μήτρα της ενώ συνέχιζε το τσιμπούκι της.
Το προφυλακτικό η Αλιόνα το πέρασε με την βοήθεια του στόματος της ενώ με τσιμπούκωνε για να ξετυλιχθεί ομοιόμορφα με το πεός.Κατόπιν της έκανα νόημα να με καβαλήσει.Σε όλη την διάρκεια της συνουσίας η Αλιόνα ήταν πολύ ζεστή και θερμή κοπέλα με γελάκια και έτσι πέρασε ευχάριστα η ώρα. Καβάλησε λοιπόν το ατσαλωμένο μου πέος και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σαν ώριμη Αμαζόνα.Το θέαμα ήταν απίστευτο μιας και η Αλιόνα είναι ψηλή. Άρχισα να γλύφω τα δυάρια βυζιά της με τις καβλωμένες ρώγες ενώ την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την φιλάω.Συνέχισα να την γαμάω ενώ η Αλιόνα με φιλούσε και με έγλυφε.
Κατόπιν την έστησα σε πισοκωλητο και ξεκίνησα να την γαμάω χουφτώνοντας τα μεγάλα της κωλομέρια.Η Αλιόνα είχε γεμίσει μόνη της όλο το μονό κρεββάτι.Την κάρφωνα πολύ δυνατά και βαθιά χωρίς πρόβλημα ενώ η Αλιόνα την είχε καταβρεί βογγώντας.
Η τελευταία στάση ήταν αυτή του ιεραποστολικού, στην στάση αυτή το μόνο αρνητικό ήταν ότι η Αλιόνα σφιγγόταν και τραβιόταν προς τα πίσω για να μην μπαίνει ο ατσαλωμένος πούτσος βαθιά μέσα της.Μάλλον δεν βολευόταν και πονούσε σε αυτήν την στάση.'Αρχισα τις παλινδρομήσεις στην θέση αυτή ενώ η Αλιόνα κρατιόταν απο το κρεββάτι όσο την γαμούσα. Στην στάση αυτή η υπηρεσία άρχισε να φωνάζει την κοπέλα πράγμα που θα το καταλογίσω στα αρνητικά.
Αφαίρεσα το προφυλακτικό και ενώ έτριβα την υγρή μουνάρα της με το χέρι και όσο η Αλιόνα τριβόταν αναστενάζοντας έριξα το τελευταίο σπέρμα της ημέρας πάνω στο κορμί της.
Καβλαντίσαμε λιγάκι ακόμα όσο ντυνόταν, της έδωσα φιλί και αποχώρησε για τον επόμενο πούτσο.
Συνοψίζοντας η Αλιόνα είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση επίσης για μιλφ, δυνατή σε υπηρεσίες,έμπειρη αρκετά λόγω της ωριμότητας της, θερμή και πρόσχαρη καθόλη την διάρκεια της συνεύρεσης. Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των Ρωσόφωνων μιλφ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2017
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού