Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά την δοκιμή της Πωλίνας σχετικά πρόσφατα μου είχε μείνει σαν εκρεμμότητα και η Γιάννα την οποία και δοκίμασα σήμερα απουσία εναλλακτικής επιλογής.
Πρόκειται για κοπέλα απο Ουκρανία,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,στρογγυλοπρόσωπη.Πίσω στην μέση της φέρει τατού. Εμφανίστηκε στο σαλόνι μαζί με την Πωλίνα, κάνοντας στροφές γύρω γύρω για να τις δουν καλά οι υποψήφιοι πελάτες. Τις κοπέλες προλόγιζε η καθόλα ευγενική υπηρεσία του μαγαζιού.
Η Γιάννα μπήκε στο δωμάτιο, μιλάει ελάχιστα Ελληνικά σπαστά και είναι λίγο παλιότερη απο την Πωλίνα μιας και είχε δουλέψει και στο Φωκαίας 17 ως Κορίνα όπως πολύ σωστά είχαν επισημάνει συναγωνιστές. Είπαμε λίγες κουβέντες να σπάσει ο πάγος. Η Γιάννα αφαίρεσε τα εσώρουχα της μένοντας γυμνή.Άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της επιφανειακά μιας και δάχτυλο δεν άφηνε και να γλύφω τις βυζάρες της.Αυτή καθόταν απαθέστατη και περίμενε να ξαπλώσω.
Ξάπλωσα και άρχισε να μου κάνει ένα απαλό μασάζ με τις βυζάρες της στο σώμα μου.Κατόπιν πήγε να μου φορέσει προφυλακτικό αλλά της δήλωσα ότι επιθυμώ τσιμπούκι άνευ πλαστικού περιβλήματος. Αυτή με πήγε στο νεροχύτη παρόλο που είχα κάνει μπάνιο προηγουμένως και μου έπλυνε σχολαστικά το πέος με κρεμοσάπουνο και ζεστό νερό.Με σκούπισε και επιστρέψαμε στο κρεββάτι για τα περαιτέρω.
Αφού εξέταζε σχολαστικά τον πούτσο μου σαν αφροδισιολόγος με είδε που δυσανασχέτησα και ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω.Μου είπε ΟΚ,πήρε θέση αντίθετα απο μένα για να μην μπορώ να πιάνω κάτι άλλο πέραν των βυζιών της, τακτική που εφαρμόζουν κυρίως οι φόλες.Ξεκίνησε να μου κάνει τσιμπούκι αρχικά με χέρι και κατόπιν χωρίς χέρι κατόπιν προτροπής μου.Το τσιμπούκι της ήταν μέτριας ηδονικότητας.Της είπα να γλύψει τους όρχεις αρχικώς αρνήθηκε αλλά κατόπιν μου έκανε μία ορχεολειχεία της πλάκας ακουμπώντας κυρίως το χέρι της πάνω.
Αμέσως της προτείνω να συνεχίσουμε σε 69 με αυτή αρχικώς να αρνείται,κατόπιν μου είπε ότι έχει βάλει κρέμα.Αυτήν την φορά όμως ήμουν αμετάπειστος.Πέρνει θέση συμμορφούμενη προς τις οδηγίες μου και αρχίζω να γλύφω την μουνάρα της.Στην στάση αυτή προσπάθησε να με τελειώσει με χειρομάλαξη, δύο φορές τις είπα να κάνει τσιμπούκι όταν την έβλεπα να τον παίζει και τις δύο φορές αναγκάστηκε να συμμορφωθεί.
Μετά απο εύλογο χρονικό διάστημα μόνη της χωρίς να της πω κατέβηκε.Μου φόρεσε μία κατακόκκινη καπότα.Της είπα να ανέβει απο πάνω μου. Εδώ θα επισημάνω ότι κατά την διάρκεια του κυρίως σεξ δεν έκλεψε καθόλου σε στάσεις.Κάθεται και τον έτρωγε καλά,δεχόμενη και δυνατά καρφώματα. Ανέβηκε λοιπόν απο πάνω μου και άρχισε να κουνάει την λεκάνη της πέρα δώθε στον πούτσο μου.Εγώ της ρουφούσα εναλλάξ τις δύο βυζάρες της.Μετά απο προτροπή μου, έδωσε και κάποια πεταχτά φιλάκια στον λαιμό.Στο στόμα δεν φιλάει μου είπε.Ξεκίνησα να την καρφώνω εγώ,κάνοντας παιχνίδι με την κωλάρα της και τις βυζάρες της όσο την γαμούσα.
Στο πισοκωλητό. στήθηκε καλά δεχόμενη δυνατά καρφώματα.Στο περικλανίδιο όταν της το έτριψα με τον αντίχειρα ενοχλούταν και δεν ήταν δεκτική. Συνέχισα να την γαμάω πατώντας το ένα μου πόδι στο κρεββάτι για να μπαίνει πιο βαθιά.
Τέλος στο ιεραποστολικό την πήρα σε αρκετές παραλλαγές, όπως πιο στενά,γονατιστός,με τα πόδια της στους ώμους μου.Σε κάποια φάση την γαμούσα αφού είχα ανοίξει τις μπουτάρες της διάπλατά και τις είχα τερματίσει μέχρι το κεφάλι της.Την γαμούσα βαθιά και δυνατά τρίβωντας τα μουνόχειλα της με το χέρι.
Για φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και χαιδεύοντας την έριξα μία αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος στην κοιλιακή της χώρα.
Εν κατακλείδι με την Γιάννα δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας. Εξ αρχής ήταν διστακτική στο ελεύθερο στοματικό και στο 69 και η ορχεολειχία της ήταν υποτυπώδης.Βέβαια κατόπιν συμμορφώθηκε στα δύο πρώτα. Στο σεξ δεν έκλεβε και έπαιρνε τις στάσεις που ήθελα και στο τέλος δέχθηκε και τελειωτικό στο σώμα. Δεν νομίζω να την ξαναδοκιμάσω γιατί όπως ανέφερα με κάλυψε μερικώς.Πάντως απουσία εναλλακτικής επιλογής θα την πρότεινα προς μία γνωριμία μόνη της ή σε παρτούζα με την Πωλίνα που προσφέρεται στο αντίτιμο των 30 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2016
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2017
Ώπα! Και ότι σκεπτόμουν να πάω στη Γιάννα! Άντε καλλιά της!!!
Η άλλη η Πωλίνα κάνει τα ίδια; Για να διαβάσω...
Δ
Διαγόρας
07 Ιανουαρίου, 2017
Η Πωλίνα όταν την πήρα ήταν πιο δεκτική απο την Γιάννα και ήταν και σε φάση gfe. H Πωλίνα σε υπηρεσίες είναι σαφώς καλύτερη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2