Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 41 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Κατερίνα είναι ένα όμορφο μικροκαμωμένο πιπίνι 22 ετών, με μικρά στητά βυζάκια και ζουμερό κώλο! Είναι κοντούλα, έχει αθώο προσωπάκι και πολύ ευγενική!
Έδωσα το 20ρικο και πέρασα σε ένα άθλιο δωμάτιο επιπέδου Μεταξουργείου και χωρίς πόρτα. Για την ακρίβεια υπήρχε πόρτα, αλλά ήταν εκτός των μεντεσέδων και έπρεπε να την σηκώσεις ολόκληρη για να καλύψεις την είσοδο του δωματίου.
Ήρθε λοιπόν η κοπέλα και αφού συστηθήκαμε, μου πέρασε καπότα κατευθείαν σε πεσμένο πούτσο. Ενώ είμασταν γονατιστοί πάνω στο κρεβάτι, την χούφτωνα και η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο σφιχτό τον κώλο της. Ξεκίνησε την πίπα και αμέσως έγινα ντούρος! Η πίπα της ήταν καλούτσικη και βαθιά, αλλά με την καπότα δεν μου έκανε αίσθηση. Την γύρισα σε 69 και έγλυφα το καθαρό μουνάκι της για αρκετή ώρα, ενώ αυτή πίπωνε το καυλί μου. Ύστερα την σταμάτησα και της είπα να ανέβει πάνω μου. Σε αυτή την στάση ήταν πολύ καλή! Κοπανιόταν στον πούτσο μου γρήγορα και τον έπαιρνε όλο μέσα της! Προσπάθησα για φιλιά στο στόμα, αλλά παρόλο την επιμονή μου δεν δεχόταν. Μετά την έφερα πιο κοντά μου για να φιλάω τουλάχιστον τον λαιμό της και τα γλύφω τα αυτάκια της. Επόμενη στάση ανέβηκα πάνω της, αλλά δεν είχαμε καλό συντονισμό και την έβαλα αμέσως στα τέσσερα. Στα τέσσερα στήθηκε πολύ καλά και εγώ την σφυροκοπούσα δυνατά, με αυτήν να βγάζει κραυγούλες και να κοιτιόμαστε στον καθρέφτη! Την γάμησα αρκετή ώρα πισοκωλλητά και έχυσα σε αυτή την στάση τελικά.
Για τα στάνταρ μου που ψάχνω πιο ρομαντικές κοπέλες δεν κάνει, αλλά για τον μέσο μπουρδελιάρη πιστεύω θα είναι οκ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2016
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, TOMMY DEVITO, Duke Nukem και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού